Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, întrebare frontală pentru MM: "Joacă acum la FCSB dacă vine?". Conducătorul a ales | EXCLUSIV

Panduru, întrebare frontală pentru MM: "Joacă acum la FCSB dacă vine?". Conducătorul a ales | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Mihai Stoica, au dezbătut prezenţa unui fotbalist convocat în premieră de Edi Iordănescu în naţionala României. "Pandi" chiar l-a întrebat pe conducător dacă tricolorul ar avea loc la FCSB, în faţa unui alt jucător lăsat acasă de selecţioner.

Basarab Panduru s-a uitat în lotul naţionalei, apoi l-a provocat pe MM Stoica: "El joacă acum la FCSB dacă vine?"

Israel - România are loc sâmbătă, de la 21:45, live text pe Orangesport.ro, în penultima etapă a preliminariilor EURO 2024. România se califică la turneul final în anumite condiţii, iar calculele sunt simple. 

Edi Iordănescu a convocat lotul pentru meciurile cu Israel şi Elveţia în urmă cu o săptămână, iar alegerile selecţionerului au fost dezbătute. Noutatea lui Iordănescu este Andrei Artean, mijlocaşul campion cu Farul Constanţa, care a recunoscut că nu s-a aşteptat să mai fie chemat sub tricolor, mai ales după ce a fost ocolit, în perioada în care echipa lui Gică Hagi era pe val. 

Basarab Panduru a spus că nu ar fi văzut două convocări din actualul lot, printre care şi cea a lui Andrei Artean, jucător în vârstă de 30 de ani, apoi a obţinut de la MM Stoica o comparaţie între jucătorul Farului şi Adrian Şut, mijlocaşul de la FCSB. 

Cei doi au dezbătut, la Orange Sport, alegerea lui Edi Iordănescu, iar MM Stoica a recunoscut că rezultatele îl ajută pe Edi Iordănescu în acest moment. 

Panduru: Artean joacă acum la FCSB dacă vine închizător? 

MM: Dar nu ştiu dacă e închizător, că el acoperă toate poziţiile posibile. 

Panduru: Fundaş central joacă? 

MM: Nu. 

Panduru: Inter joacă? Nu. 

MM: În faţa lui Olaru... Artean acoperă multe poziţii.

Panduru: Atunci el vine pe o poziţie de închizător, unde este un jucător neconvocat la naţională, dar nu joacă în locul lui. Vine la naţională, dar în locul lui Şut (n.r. - neconvocat) ar juca?

MM: Eu sunt şi subiectiv. Îmi poţi da orice jucător român. Dacă îmi propui orice jucător român ca să joace închizător în 4-3-3, eu spun că nu joacă la noi, că mi se pare Şut... Nici Marius Marin, eu îl văd pe Şut mai bun. Sunt subiectiv. Aş putea să spun şi invers, de ce să spun? Hai să spun. Dacă m-ai pune acum să aleg într-un meci decisiv între Stanciu şi Olaru... Îl iubesc pe Olaru, pentru mine e numărul 1, Olaru cu Coman sunt cei mai buni jucători ai noştri, dar Stanciu e mai bun, în opinia mea. Nu mint. 

Panduru: Dar ştii care e problema? Că dacă Şut pleacă la Farul, nu-i ia locul lui Artean, el o să joace inter acolo, că e de inter acolo, nu mai e de închizător. 

MM: Lui Edi nu-i place de Şut. Acum ce vrei? Omul e în cărţi pentru calificare, iar ce a făcut a făcut bine, din moment ce... Nici nu contează cum, că se califică!

Panduru: (n.r. - Artean) e un jucător incredibil pentru Farul, probabil că dacă-l întrebi pe "Rege" cu cine începe echipa o să spună cu el. 

Afla mai multe despre: basarab pandurumm stoicaandrei arteanadrian sutconvocari echipa nationala 

viewscnt
Articole similare