Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panică în tribune la Cadiz - Barcelona! Portarul a alergat cu defibrilatorul cardiac în mână şi fotbaliştii au început să se roage. Meciul a fost întrerupt | VIDEO

Panică în tribune la Cadiz - Barcelona! Portarul a alergat cu defibrilatorul cardiac în mână şi fotbaliştii au început să se roage. Meciul a fost întrerupt | VIDEO
Comentarii

Momente de panică pe Nuevo Mirandilla la Cadiz - Barcelona! Meciul din etapa a cincea din LaLiga a fost întrerupt în minutul 81, după ce un suporter a acuzat probleme grave de sănătate la peluză.

Panică la Cadiz - Barcelona. Jucătorii au început să se roage pentru un fan cu probleme de sănătate din peluză

UPDATE | Final! Barcelona a învins-o pe Cadiz în deplasare cu 4-0, într-un meci marcat de infarctul suferit de un suporter la peluză. 

Până în minutul 81, când meciul a fost întrerupt, Barcelona a condus cu 2-0. De Jong a deschis scorul în minutul 55, apoi Lewandowski a dublat avantajul 10 minute mai târziu. După ce partida s-a reluat, catalanii au mai înscris de două ori, prin Ansu Fati (86) şi Dembele (90+2). 

Barcelona e lider în LaLiga, cu 13 puncte, iar Cadiz e ultima, cu niciun punct acumulat în cinci meciuri. 


UPDATE | Preşedintele lui Cadiz, Manuel Vizcaino, a anunţat ce s-a întâmplat în momentele dramatice: "Pulsul (n.r. - fanului) i-a revenit şi l-au dus în ambulanţă. L-au readus la viaţă, l-au pierdut din nou, dar au reuşit să-l stabilizeze în cele din urmă", a spus oficialul pentru COPE. 


UPDATE | Meciul se reia la 22:05, ora României, din minutul 81.


UPDATE | Presa spaniolă anunţă că fanul cu probleme de sănătate a fost evacuat de pe stadion şi că e în drum spre spital. 


În minutul 81, partida Cadiz - Barcelona a fost întreruptă. Un suporter de pe stadion a acuzat probleme grave de sănătate. Imediat a fost mobilizare generală. Echipele medicale au intervenit, iar portarul gazdelor, Ledesma, a fost surprins alergând cu un defibrilator în mână spre locul unde se afla fanul. 


"O persoană are probleme de sănătate în peluză. Jocul a fost întrerupt. Arbitrul Del Cerro Grande a indicat locul în care se află. Echipele medicale ale celor două echipe s-au dus în zona respectivă, unde se află spectatorul", transmite presa spaniolă. 

În minutele următoare, mai mulţ jucători au început să se roage pentru viaţa fanului. Fotbaliştii, vizibil afectaţi, au rămas pe teren într-o linişte înspăimântătoare pe Nuevo Mirandilla. 

"Întreg stadionul speră ca persoana să fie stabilizată, pentru a părăsi în siguranţă stadionul. Se speră să fie doar o sperietură şi spectatorul să fie în siguranţă", mai transmit jurnaliştii iberici. 

După aproximativ 15 minute de la moment, centralul Del Cerro Grande a trimis echipele la cabine şi le-a explicat situaţia căptitanilor Pacha Espino şi Busquets. 

Spectatorii au fost informaţi că meciul a fost întrerupt, pentru moment. 

 

Afla mai multe despre: cadiz barcelonacadiz barcelona fan 

viewscnt
Articole similare