Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Papp, flash-interviu memorabil: ”Mânca-ţi-aş gura ta! Noi mai mult ne...pe la spate”. Reacţii imediate: ”Se poate lansa în stand-up”

Paul Papp, flash-interviu memorabil: ”Mânca-ţi-aş gura ta! Noi mai mult ne...pe la spate”. Reacţii imediate: ”Se poate lansa în stand-up”

Fotbal

Comentarii

Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, scor 0-0, vineri, într-o partidă din etapa a 20-a din Superliga României.

În urma acestui rezultat, Petrolul Ploieşti a rămas pe locul 8, cu 27 de puncte, în timp ce Rapid a urcat pe locul 3, cu 32 de puncte, cel puţin provizoriu.

Paul Papp, ”noul Gabi Tamaş” de la flash-interviuri: ”Plânge şi Horică” / ”Lasă, bă, jocul liber” / ”Mânca-ţi-aş gura ta”

Veteranul din defensiva Petrolului, Paul Papp, a fost eliminat în minutul 82 al jocului, pentru un al doilea cartonaş galben primit pentru proteste.

Fundaşul central a declarat că nu a făcut nimic incorect şi consideră că eliminarea sa a fost dată de frică, în compensaţie, pentru că şi Rapid evolua în inferioritate numerică, după eliminarea lui Andrei Borza, din minutul 6.

Paul Papp a ales un mod mai...”plastic” de a explica ceea ce s-a întâmplat pe teren la meciul Petrolul - Rapid şi a smuls foarte multe zâmbete.

Am făcut un fault şi am primit două galbene şi un roşu. Să zic pe româneşte, cred că arbitrii sunt speriaţi de bombe. Au arbitrat în compensare. M-am dus la margine, la asistent şi i-am spus că m-a tras şi mi-a arătat al doilea galben.

Nu e posibil aşa ceva! Suntem şi noi oameni. Suntem în tensiunea meciului. Nu l-am înjurat, m-am dus la el în cabină şi i-am spus. Nu e posibil aşa ceva, să arbitrezi numai în compensare, că ce? Că ai dat un roşu meritat? Arbitrează, bă, omeneşte, cum trebuie.

Mai mult ne-au încurcat, şi pe ei, şi pe noi. Au fost cornere, faulturi. Au fost tras de timp din minutul 6. Lui Moldovan nu i-a dat galben deloc. Nu ai cum! Nu ai cum!

Nu ştiu ce să mai zic! Nu vreau să fiu foarte rău, dar trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Nu sunt un tip care înjură. Chiar i-am zis înainte de meci: Cojo, hai să avem un dialog, să ne ajutăm reciproc. Da, da, da.

Toată lumea zice că avem un campionat slab, dar îl fac şi ei, mânca-ţi-aş gura ta. La fiecare contact, fault. Întrerupere. Lasă, bă, jocul să meargă, că suntem bărbaţi. Ne mai lovim. Asta e. Nu e posibil aşa ceva

Lasă-ne să jucăm. Dacă au rămas în 10, greşeala lor. Lasă-ne să jucăm fotbal. La Constanţa mi-au fisurat nasul. Mi-a dat cu genunchiul în nas, cică n-a vrut. Nici Vali Ţicu n-a vrut şi a stat opt etape. Nu ştiu, habar n-am. Se scurtcircuitează la cap, nu ştiu.

Ce să mai zic? Am avut ocazii în ambele reprize. S-au pus pe două linii. 4-4-1. Normal, aşa făceam şi noi. Şi-au văzut interesul. Au scos un punct. Noi suntem supăraţi că nu am bătut. Trebuia să marcăm. Am avut şi puţin ghinion. Ce să mai zic?

Ce dacă m-am dus şi am cerut un fault? L-am omorât, l-am înjurat? Mai e şi ardelean de-al meu. I-am zis că nu l-am înjurat: Că, da Paul, că ştiu că nu m-ai înjurat.

Nu e treaba mea. Antrenorul trebuie să facă o analiză. Îngrijorător este că nu marcăm. Noi pe apărare ne facem treaba. Nu vreau să dau în colegii mei, dar e îngrijorător. Suntem un grup bun, o familie, cred că o să vină şi rezultatele.

Dacă sare la minge, ce vreţi să facă jucătorii? Să-l lase? Plânge şi Horică. Îl cunosc. Ce să zică şi el? Poate şi el loveşte adversari la cornere. Fotbalul e pentru bărbaţi. Te mai loveşti.

Paul Papp: ”Arbitreză în spiritul jocului. Lasă-ne să ne mai lovim”

Şi arbitrii, stai că te-ai lovit, stai că nu ştiu ce. Am făcut un fault tot meciul şi mi-a dat galben. Arbitrează în spiritul jocului, lasă-ne să ne mai lovim, batem palma şi gata, aşa e frumos. Era speriat.

Nu ne mai facem niciun plan de play-off. Eu nu am vacanţă pentru au copiii şcoală şi stau pe aici. E primul roşu din cariera mea în care n-am făcut nimic. Jur. N-am făcut nimic. Nu l-am înjurat, nu am gesticulat.

M-am dus şi i-am zis: Bă, era fault pentru noi. Trebuie să înţelegi şi tu că eşti om, suntem oameni, trăim în România, trebuie să ne înţelegem. Noi mai mult ne…pe la spate”, a declarat Paul Papp, la finalul jocului cu Rapid.

Prezent în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că nu a mai avut de-a face cu un asemenea flash-interviu vreodată şi chiar îi face o sugestie fundaşului, în glumă, după ce s-ar retrage din activitate.

Cred că se poate lansa lejer în stand-up. Deci eu n-am văzut interviuri de genul acesta. Şi mai are şi mişcare scenică”, s-a amuzat Mihai Stoica.

  • VIDEO cu flash-interviul lui Papp şi reacţia lui MM Stoica

Afla mai multe despre: petrolul - rapidpaul pappmihai stoica 

viewscnt
Articole similare