Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tensiune în ”Primvs Derby”! Fanii Petrolului l-au luat la ţintă pe Cristiano Bergodi. Cum a reacţionat antrenorul Rapidului

VIDEO | Tensiune în ”Primvs Derby”! Fanii Petrolului l-au luat la ţintă pe Cristiano Bergodi. Cum a reacţionat antrenorul Rapidului

Superliga

Comentarii

Derby-ul dintre Petrolul şi Rapid din această etapă nu a fost lipsit de incidente. Fanii ambelor echipe au făcut un show de zile mari, însă tensiunea s-a resimţit cel mai mult la nivelul gazonului, unde ambele echipe au avut câte un jucător eliminat.

La câteva secunde după ce Adrian Cojocaru a fluierat finalul partidei, Cristiano Bergodi s-a îndreptat către asistenţii săi pentru a-i felicita, însă a avut parte de un tratament ostil din partea fanilor petrolişti. Gazdele de la tribuna 1 l-au stropit pe italian cu apă, iar acesta le-a adresat la rândul lui câteva cuvinte grele. Adrian Iencsi şi Ionuţ Voicu l-au liniştit pe Bergodi, iar situaţia nu a degenerat.

  • VIDEO cu momentul în care Bergodi este stropit cu apă de fanii Petrolului

 

Cristiano Bergodi, prima reacţie după Petrolul - Rapid 0-0: „Borza era distrus în vestiar, dar băieţii au făcut un meci mare!

”Rapidiştii au evoluat în 10 oameni încă din startul meciului, atunci când Borza a luat cartonaşul roşu. Bergodi nu este supărat pe tânărul său fotbalist, dar a recunoscut că acea eliminare i-a costat foarte mult pe giuleşteni.

„Am luat un punct. Pentru noi e important că nu am pierdut. Am jucat în 10 oameni, să nu uităm asta. Felicit băieţii pentru atitudinea lor extraordinară. Mă bucur că am făcut un meci mare. Din păcate Borza e distrus. Ce se poate spune acum? N-am văzut bine acţiunea, dar a fost o lejeritate, din păcate din cauza lipsei de experienţă.

În ultimul timp am fost un pic expuşi la mijlocul terenului şi m-am gândit să întăresc puţin compartimentul din zona centrală, dar din păcate n-am putut să vedem daca mergea bine sau nu. Băieţii au făcut totuşi un meci mare.

Vedem ce vom face în iarnă, dar eu sunt mulţumit de acest grup. E normal ca fiecare echipa să facă 2-3 achiziţii. E normal pentru că trebuie să ne întărim, dar vor reveni şi jucătorii accidentaţi. Cred că în retur putem fi o nucă tare”, a declarat Cristiano Bergodi la finalul meciului.

Afla mai multe despre: paul papprapidpetrolulcristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare