You are here:

"Poate îşi dă demisia". A auzit prima reacţie a lui Marius Şumudică şi a dat verdictul, după 0-2 cu Botoşani: "Ori asta, ori el"

"Poate îşi dă demisia". A auzit prima reacţie a lui Marius Şumudică şi a dat verdictul, după 0-2 cu Botoşani: "Ori asta, ori el"

Rapid

Comentarii

Antrenorul de la Rapid, Marius Şumudică, a fost enigmatic atunci când a transmis că se va afla o veste importantă în câteva zile, imediat după înfrângerea cu FC Botoşani. Basarab Panduru consideră că antrenorul fie va demisiona, fie va face "curăţenie" în lot.

Marius Şumudică anunţă o veste de impact la Rapid "în zilele următoare", după înfrângerea cu Botoşani

FC Botoşani a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii. Moldovenii au părăsit ultimul loc al clasamentului, fiind acum pe 15, cu 11 puncte. Rapid e pe locul 12, cu 13 puncte.

La final, Marius Şumudică a apărut cu capul în pământ, a explicat rezultatul şi criza recunoscută de Cristi Săpunaru. De asemenea, antrenorul a dezvăluit că urmează o veste importantă în Giuleşti. 

"Două reprize diametral opuse. În prima repriză am controlat jocul, am avut ocazii rare, nu am marcat. Apoi începem repriza foarte prost şi se face 1-0. Ne deschidem şi e clar că au avut spaţii, am avut o ocazie mare de a marca. Fotbalul te pedepseşte. Trebuie să marcăm la situaţiile pe care le avem, că altfel nu ai cum să câştigi. 

Am fost calm la şedinţa de după, o să aflaţi în zilele următoare. Nu, nu am ce să spun acum. 

Mai contează cu cine joci? Toată lumea zicea că jucăm cu ultima clasată şi nu am reuşit să câştigăm. Vedeţi că e strâns, ba eşti la retrogradare, apoi eşti aproape de play-off dacă câştigi. Dacă nu facem puncte e greu să urcăm", a spus Marius Şumudică, imediat după FC Botoşani - Rapid 2-0, în Superliga. 

Basarab Panduru a oferit scenariile, după decizia importantă anunţată de Marius Şumudică

La Prima Sport, părerile au fost împărţite despre vestea pe care o pregăteşte Marius Şumudică la Rapid. 

"Ca joc parcă e mai bine cu Şumudică, ceva peste Lennon parcă. Poate îşi dă demisia. Mă gândesc că s-ar putea să vină când spune că o să vedeţi. Mi-e greu să cred că dai afară trei, patru jucători, cum îi dai afară? Ori asta, ori el", a spus expertul. 

"E clar că suporterii au mai multă răbdare cu un idol. Da, tind să cred că altui antrenor i s-ar fi scandat demisia. Nu cred că va pleca, ci doar va lua nişte decizii şi va discuta cu câţiva jucători", a spus Ovidiu Herea, fostul mijlocaş de la Rapid

Afla mai multe despre: marius sumudicabasarab pandurumarius sumudica rapidbotosani rapid 

viewscnt
Articole similare