You are here:

Poliţe plătite după eliminarea lui CFR Cluj! Reacţia lui Vlad Dragomir. Un fotbalist de la Pafos a răbufnit: "Jucătorii lor au fost aroganţi"

Poliţe plătite după eliminarea lui CFR Cluj! Reacţia lui Vlad Dragomir. Un fotbalist de la Pafos a răbufnit: "Jucătorii lor au fost aroganţi"

CFR Cluj

Comentarii

Au curs primele reacţii din tabăra lui Pafos, după ce echipa cipriotă a reuşit surpriza şi a eliminat-o pe CFR Cluj.

Cei de la Pafos şi-au făcut dreptate la declaraţii, după ce au eliminat-o pe CFR Cluj

Echipa cipriotă Pafos a învins joi seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia CFR Cluj, în manşa secundă a play-off-ului Conference League. Ciprioţii s-au calificat în faza următoare a competiţiei, în timp ce clujenii au fost eliminaţi din cupele europene.

Vlad Dragomir, cel care a fost integralist în retur, a oferit o primă reacţie. 

"În România spuneau că CFR Cluj va avea o misiune uşoară. Înţeleg că au avut mai multă experienţă, dar am demonstrat pe teren că o putem face. Sunt foarte fericit să joc împotriva unei echipe din România.

Sunt foarte fericit că i-am făcut mândri pe oameni, pentru a pune numele Pafos sus în Europa", a declarat mijlocaşul român Vlad Dragomir. 

Căpitanul Jairo nu i-a menajat pe jucătorii de la CFR Cluj

Cel mai important fotbalist de la Pafos a penalizat comportamentul unor jucători de la CFR Cluj

"Suntem foarte fericiţi că am atins acest obiectiv şi continuăm să facem istorie. Trebuie să continuăm, vin meciurile din ligă.  

Cheia succesului a fost energia pe care am generat-o şi ne-am dorit foarte mult. Nu ne-a trecut niciodată prin minte că nu vom reuşi. Unii jucători clujeni au fost agresivi, nu au vorbit bine şi au fost aroganţi, dar le-am arătat pe teren. Nu am o preferinţă pentru adversarii pe care îi vom avea în Conference League", a declarat Jairo, fotbalistul lui Pafos.

 

Afla mai multe despre: vlad dragomir pafos cfr clujpafos cfr cluj 

viewscnt
Articole similare