Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa franceză, dezvăluire de ultima oră! S-a aflat când va anunţa Kylian Mbappe unde va juca sezonul viitor. Decizia sa va fi cunoscută în câteva zile

Presa franceză, dezvăluire de ultima oră! S-a aflat când va anunţa Kylian Mbappe unde va juca sezonul viitor. Decizia sa va fi cunoscută în câteva zile

PSG

Comentarii

Dorit insistent de Real Madrid, sau de orice altă echipă care şi-ar putea permite să îi plătească salariul, presa din franţa susţine că Mbappe va anunţa foarte curând pentru ce echipă va juca de sezonul viitor.

Contractul lui Kylian Mbappe la PSG este aproape de final, astfel că fotbalistul pentru care parizienii au plătit 180 de milioane de euro ar putea părăsi clubul liber de contract.

Ar fi o reală lovitură pentru campioana Franţei, având în vedere resursele investite atât în aducerea acestuia la club, cât şi în ajutarea dezvoltării sale.

În urmă cu două săptămâni, era anunţat că starul francez s-a înţeles cu PSG pentru o prelungire de doi ani, menită să îl mai ţină la club un sezon, înainte ca acesta să fie vândut.

În acest fel, PSG nu ar fi pierdut pe gratis unul dintre cei mai valoroşi jucători din lume, iar Mbappe ar fi putut obţine transferul la Real Madrid.

Un recunoscut fan al ”los blancos”, jucătorul de doar 23 de ani are una dintre cele mai mari deciziii ale carierei în faţă şi s-ar fi decis când va face anunţul în legătură cu viitorul său.

Presa franceză, dezvăluire de ultima oră

Kylian Mbappe va anunţa, duminică, dacă rămâne la Paris Saint-Germain sau pleacă la Real Madrid, conform presei franceze.

Pe final de contract cu PSG, Mbappe este dorit de Real Madrid, însă clubul francez încă speră într-o prelungire a înţelegerii cu fotbalistul.

Săptămâna aceasta, Marca a oferit mai multe detalii despre conţinutul contractului care ar urma să acopere cinci ani. Jucătorul ar primi 30 de milioane de euro anual dar mai presus de toate ar primi un bonus la semnătură de 120 de milioane de euro!

AS susţiine altceva: între 40 şi 60 de milioane de euro salariu (adică cel mai mare salariu din istoria clubului) pe sezon (cu un contract care urmează să fie definit între patru şi şase ani) dar o primă mai mică, de 100 de milioane de euro.

După cinci sezoane petrecute la club, Mbappe a devenit al doilea golgheter all-time al parizienilor, cu 168, doar în urma lui Cavani, cu 200, şi în faţa lui Zlatan, care a însumat 156.

Afla mai multe despre: kylian mbappe 

viewscnt
Articole similare