Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Antrenor la Crystal Palace, Patrick Vieira şi-a pierdut cumpătul după meciul cu Everton şi a lovit un suporter cu piciorul

VIDEO | Antrenor la Crystal Palace, Patrick Vieira şi-a pierdut cumpătul după meciul cu Everton şi a lovit un suporter cu piciorul

Premier League

Comentarii

Patrick Vieira, antrenorul de la Crystal Palace, a lovit un suporter al formaţiei Everton, la finalul meciului pierdut joi, scor 2-3.

Patrick Vieira şi-a pierdut cumpătul după meciul cu Everton şi a lovit un suporter cu piciorul

Antrenorul francez a asistat la o invazie masivă a terenului, după fluierul final, de către suporterii ”caramelelor”, care sărbătoreau menţinerea clubului din Liverpool în Premier League.

În timp ce încerca să se întoarcă în vestiar, el a fost provocat şi apoi împins de un suporter advers şi, într-un acces de iritare, s-a întors şi l-a lovit cu piciorul până l-a pus la pământ.

Everton avusese emoţii în lupta cu retrogradarea pe tot parcurusl sezonului, dar avea nevoie de doar trei puncte din ultimele trei meciuri pentru a îşi asigura locul în Premier League.

În primul dintre acestea, elevii lui Frank Lampard au fost răpuşi cu 3-2 de Brentford, în timp ce în al doilea, la pauză, pe teren propriu, ”caramelele” erau conduse cu 2-0 de Crystal Palace.

Părea că Everton are să îşi decidă soarta în ultima etapă, când va da peste Arsenal, pe Emirates, dar formaţia de pe Merseyside a reuşit o revenire de senzaţie.

În faţa unui Goodison Park plin ochi, Everton a reuşit să întoarcă scorul şi să se impună cu 3-2, provocând invazia care a dus la incidentul dintre Vieira şi fan.

În urmă cu doar câteva zile, nu alt incident între un fan şi o persoană implicată la un club din Anglia a avut loc.

Billy Sharp, căpitanul lui Sheffield United, a fost lovit cu capul în figură de un fan al lui Nottingham Forest, după ce dubla câştigătoare a Ligii Campionilor a reuşit să se impună, la penalty-uri, în semifinala play-off-ului de promovare în Premier League.

Suporterul a fost reţinut de foreţele de ordine şi a fost condamnat la 24 de săptămâni în închisoare.

Pe Nottingham Forest o aşteaptă un duel pe Wembley, împotriva lui Huddersfield, pentru un loc înapoi în prima ligă a Angliei, după o absenţă de 23 de ani.

Afla mai multe despre: patrick vieira 

viewscnt
Articole similare