Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Stelei Bucureşti după ce FRF n-a trimis echipa la "barajul" pentru Liga 1! "Militarii" aşteaptă explicaţii: "Este curios cum FRF a ales să anunţe asta"

Prima reacţie a Stelei Bucureşti după ce FRF n-a trimis echipa la "barajul" pentru Liga 1! "Militarii" aşteaptă explicaţii: "Este curios cum FRF a ales să anunţe asta"

Steaua

Comentarii

CSA Steaua aşteaptă explicaţii din partea FRF, după ce echipa de fotbal n-a fost introdusă în barajul de Liga 1, deşi a câştigat acest drept pe teren.

Steaua Bucureşti, după ce n-a prins barajul pentru Liga 1

La finalul play-off-ului din Liga 2, FRF a anunţat echipele care continuă să joace pentru Liga 1. Steaua Bucureşti a pierdut locul de baraj, care a fost preluat de următoarea echipă din clasament, Concordia Chiajna. 

"Militarii" se consideră nedreptăţiţi şi au oferit o poziţie oficială. 

"Clubul Steaua Bucureşti îşi exprimă indignarea faţă de decizia Federaţiei Române de Fotbal, care a anunţat, printr-un comunicat pe site-ul www.frf.ro, că echipele participante la barajul pentru promovare în Liga 1 sunt echipele Universitatea Cluj şi Concordia Chiajna.

Considerăm că decizia Federaţiei Române de Fotbal este nedreaptă faţă de clubul nostru, care a terminat play-off-ul Ligii a 2-a pe poziţia a 4-a a clasamentului, câştigându-şi astfel dreptul de a participa la barajul pentru promovarea în prima ligă, conform principiului meritului sportiv, reglementat şi de articolul 70 din statutul Federaţiei Române de Fotbal. (Art 70-Dreptul unui club de a participa la campionatele naţionale depinde de meritul sportiv al acestuia).

Potrivit UEFA nu există nicio reglementare în regulamentele de licenţiere, prin care este interzisă participarea cluburilor de drept public într-o competiţie naţională şi internaţională. Mai mult, Steaua Bucureşti a depus în timp oportun dosarul complet de licenţiere şi considerăm că suntem printre puţinele cluburi din România care beneficiază de o bază sportivă la cele mai înalte standarde", a transmis CSA Steaua. 

Acum, roş-albaştrii aşteaptă clarificări din partea FRF. 

"Nu în ultimul rând,  este curios cum Federaţia Română de Fotbal a ales să anunţe echipele participante la barajul de promovare în prima ligă, fără nicio înştiinţare oficială prin care să argumenteze interzicerea dreptului echipei Steaua Bucureşti de a evolua în partidele de baraj şi credem că o asemenea decizie, care nemulţumeşte întreaga suflare stelistă, trebuia fundamentată pe baza regulamentelor în vigoare ale UEFA şi FRF.

Steaua Bucureşti aşteaptă cu interes motivarea Federaţiei Române de Fotbal prin care trebuie să ni se aducă la cunoştinţă care sunt regulamentele, aprobate şi actualizate conform statutelor, care ne interzic disputarea meciurilor de baraj", a mai adăugat clubul sportiv. 

 

Afla mai multe despre: steaua bucuresti liga 1steaua bucuresti baraj 

viewscnt
Articole similare