Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie de la FC Voluntari după ce Gabi Tamaş s-a enervat şi a anunţat că pleacă de la echipă: ”Mi-a spus ce are de gând să facă”

Prima reacţie de la FC Voluntari după ce Gabi Tamaş s-a enervat şi a anunţat că pleacă de la echipă: ”Mi-a spus ce are de gând să facă”

FC Voluntari

Comentarii

Liviu Ciobotariu a vorbit despre situaţia lui Gabit Tamaş, cel care s-a supărat pe conducerea clubului şi a anunţat că nu va mai continua la FC Voluntari.

În acest sezon, Gabi Tamaş a fost unul dintre pilonii lui FC Voluntari, echipă care a prins play-off-ul Ligii 1 pentru prima dată în istorie.

Însă, paradoxal, această performanţă a agitat apele la FC Voluntari şi Gabi Tamaş a anunţat că va pleca la finalul acestui sezon.

Ce spune Liviu Ciobotariu despre decizia lui Gabi Tamaş

FC Voluntari a fost una dintre revelaţiile acestui sezon. Ilfovenii au surprins şi au reuşit să pătrundă pentru prima dată în play-off-ul Ligii 1.

Însă tocmai aceste rezultate au afectat atmosfera în vestiar. Pentru calificarea în play-off, şefii clubului le-au promis jucătorilor că vor primi bonusuri.

Gabi Tamaş a lăsat însă de înţeles că şefii clubului nu s-au ţinut de cuvânt şi că nu vrea să mai lucreze cu ei.

Ciobotariu spune că a vorbit şi el cu Gabi Tamaş şi lasă de înţeles că fundaşul de 38 de ani nu mai poate fi întors din drum:

”Gabi a făcut un sezon foarte bun, sunt deciziile lui pe care şi le asumă. Bineînţeles că am vorbit cu Gabi.

Cu Gabi vorbesc mai mult, şi ieri am vorbit şi mi-a spus ce are de gând să facă, e decizia lui i-o respect. Gabi e caracter şi va juca până la final, după care vedem ce se va întâmpla”, a spus Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: tamas 

viewscnt
Articole similare