Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie după ce Paraschiv i-a răspuns lui Mircea Lucescu. Unde ar putea ajunge fotbalistul: ”Cred că i s-ar potrivi mai bine” | EXCLUSIV

Prima reacţie după ce Paraschiv i-a răspuns lui Mircea Lucescu. Unde ar putea ajunge fotbalistul: ”Cred că i s-ar potrivi mai bine” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Paraschiv (23 de ani) a intrat în direct prin telefon la Orange Sport şi a vorbit despre ultimele noutăţi din cariera sa.

Prima reacţie după răspunsul dat de Paraschiv lui Mircea Lucescu. Unde ar putea ajunge fotbalistul: ”Cred că i s-ar potrivi mai bine” | EXCLUSIV

Pe numele său a venit o ofertă clară din partea clubului Dinamo Kiev, unde este dorit insistent de antrenorul Mircea Lucescu.

Formaţia din capitala Ucrainei a înaintat şi o ofertă de 1,2 milioane de euro lui Hermannstadt.

Dar, deşi cluburile ar fi ajuns la o înţelegere, Daniel Paraschiv a fost cel care, în cele din urmă, a declinat propunerea.

Daniel Paraschiv a explicat, în exclusivitate pentru Orange Sport, de ce a refuzat oferta venită din partea echipei pregătite de Mircea Lucescu.

Totodată, pe numele său a apărut şi un interes din Ungaria, iar formaţia despre care este vorba ar fi MOL Fehervar, ocupanta locului 8 în prima ligă din Ungaria.

Atacantul român a recunoscut că ar fi de acord cu această mutare, iar Florin Lovin, invitat în studioul Orange Sport, a comentat cealaltă destinaţie unde ar putea ajunge internaţionalul de 23 de ani.

Fostul mijlocaş central a explicat că ar fi un pas bun pentru Paraschiv o eventuală trecere în Ungaria deoarece, de acolo, ar avea şanse mai mari să ajungă într-o campionat de top din vestul Europei, cum ar fi Bundesliga.

”E într-o formă foarte bună a carierei sale, cea mai bună formă. Are un discurs frumos. Cred că i s-ar potrivi mai bine un pas în Ungaria.

E un campionat în care mulţi tineri au făcut pasul în Bundesliga şi Zweite Bundesliga.

Nu ştiu dacă e mai bun valoric decât campionatul nostru, dar din punct de vedere al porţii către Vest e mai bun. România nu mai e la mare căutare. 

Pe Parachiv îl iei să îţi faci treaba cât mai bine cu el şi speri să iei triplu pe el”, a declarat Lovin, la Orange Sport.

În vârstă de 23 de ani, Paraschiv a evoluat în 24 de partide în actualul sezon pentru Hermannstadt. A marcat 10 goluri şi a oferit trei pase decisive.

Afla mai multe despre: daniel paraschivdinamo kiev 

viewscnt
Articole similare