Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele măsuri la Rapid după dezastrul din Giuleşti cu Petrolul: ”Conducere din Liga 4. E momentul ca domnul Şucu să facă curăţenie la club”

Primele măsuri la Rapid după dezastrul din Giuleşti cu Petrolul: ”Conducere din Liga 4. E momentul ca domnul Şucu să facă curăţenie la club”

Rapid

Comentarii

Rapid are un început de sezon departe de aşteptările întregii suflări giuleştene. Încă nu a câştigat pe teren propriu, acolo unde recent a pierdut derby-ul cu Petrolul.

Rapid a fost învinsă, pe teren propriu, de Petrolul, scor 0-2, într-un meci din etapa cu numărul cinci a Superligii României.

Ploieştenii s-au impus datorită a două goluri marcate în proprie poartă de jucătorii giuleşteni, de Oaidă (62), respectiv Borja Valle (90+5).

Astfel, Rapid a ajuns la două eşecuri la rând în Superligă şi rămâne fără victorie în acest sezon pe Giuleşti, iar Cristiano Bergodi este sub presiune.

Dar antrenorul italian primeşte în continuare credit din partea galeriei giuleştene şi că alţii sunt adevăraţii vinovaţi pentru tensiunile existente la clubul de lângă clubul Grant.

Liviu Ungurean: ”Dacă vrem să fim râşii României, rămânem cu conducerea din Liga 4”

Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, zis şi ”Bocciu”, a subliniat că a venit vremea ca principalul acţionar al Rapidului, Dan Şucu, să facă curăţenie la clubul vişiniu.

”Noi am susţinut echipa. Aţi văzut ce se întâmplă. Eu cred că a venit momentul ca domnul Şucu să facă curăţenie la club. Din punctul meu de vedere, nu. 

Daniel Niculae trebuie să îşi asume transferurile ratate şi aroganţa care persistă la Rapid. Bergodi nu are nicio vină. Când am spus să vină Marius Şumudică în prima etapă, nu s-a vrut. 

Acum nu mai vrem noi să vină Marius Şumudică. Să vină să îl înjurăm şi pe el? Să îl aducem să îl compromitem? Momentan, nu cred că este momentul să vină Şumudică.

Eu cred că lui Bergodi îi trebuie timp, dar oricum cred că e o pălărie prea mare. Eu cred că că Daniel Niculae e bărbat şi poate să suporte. I-am înjurat pe toţi rapidiştii. 

Dacă vrem să fim profesionişti, trebuie să aducem profeşionişti. Dacă vrem să fim râşii României, rămânem cu conducerea din Liga 4. La acel autogol nesimţit am lăsat şi eu capul în pământ”, a declarat Liviu Ungurean, conform Fanatik.

În urma rezultatului înregistrat în Giuleşti, Rapid rămâne cu doar cinci puncte acumulate în primele cinci etape şi este pe locul 11.

Afla mai multe despre: rapiddan suculiviu ungurean 

viewscnt
Articole similare