Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după scenele cu ”targa, ambulanţa şi paramedicii”: ”Cred că nu au ştiut să acţioneze. S-au pierdut cu firea” | EXCLUSIV

Primele reacţii după scenele cu ”targa, ambulanţa şi paramedicii”: ”Cred că nu au ştiut să acţioneze. S-au pierdut cu firea” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Sepsi şi U Craiova 1948 a fost presărat de un moment cu totul neobişnuit pe terenul de fotbal. Jonathan Rodriguez, care s-a accidentat, a avut dificultăţi în a fi urcat în ambulanţă pentru a fi transportat de urgenţă la spital.

Sepsi a învins-o pe U Craiova 1948, vineri, pe teren propriu, scor 1-0, în primul meci din etapa a doua a Superligii. Doi jucători au fost eliminaţi, câte unul de la fiecare echipă.

La meciul de la Sfântu Gheorghe, prima repriză s-a încheiat la egalitate, fără gol marcat, dar cu un jucător eliminat.

Este vorba de Mascarenhas, componentul celor de la U Craiova 1948, care a primit cartonaş roşu direct după un fault foarte dur la Jonathan Rodriguez.

Intervenţia lui Mascarenhas l-a trimis pe Rodriguez direct la spital, cu ambulanţa, nu însă înainte ca încercările medicilor de a-l urca pe fotbalist în ambulanţă cu ajutorul tărgii să stârnească rumoare în tribună, din cauza unei probleme tehnice: picioarele tărgii refuzând să se rabateze.

Sepsi a avut şi ea un jucător eliminat, pe Cosmin Matei, în minutul 74, după un fault dur la Paramatti. Gazdele au deschis scorul în minutul 89, din colaborarea a doi jucători intraţi în repriza secundă.

Aganovic a pasat şi Rondon a marcat cu o lovitură de cap. Acesta a fost şi scorul final, 1-0 pentru Sepsi, care trece pe primul loc în clasament, cu 4 puncte.

Primele reacţii după scenele cu ”targa, ambulanţa şi paramedicii”: ”Cred că nu au ştiut să acţioneze. S-au pierdut cu firea” | EXCLUSIV

La finalul meciului, au apărut şi primele reacţii cu privire la scenele inedite petrecute pe gazonul stadionului din Sfântu Gheorghe şi ajunse deja celebre.

Denis Ciobotariu, unul dintre jucătorii care l-au ajutat pe Rodriguez să urce în maşina de ambulanţă, a explicat ce s-a întâmplat cu targa defectă.

De asemenea, episodul a fost comentat şi în studioul Orange Sport, acolo unde comentatorul partidei, Bogdan Cosmescu, a vorbit pe subiect şi cum s-a ajuns la o asemenea situaţie încurcată.

”Cred că nu au ştiut să acţioneze. S-au pierdut cu firea. Toate sculele par nou-nouţe. Dacă te scapă de pe targă, e rău. (n.r. dacă era vorba de ceva mai grav, de o resuscitare de exemplu) Cred că venea cealaltă salvare. Mai era una. Cred că reuşea să îl scoată cum trebuie”, a declarat jurnalistul, la Orange Sport.

Totodată, meciul a reprezentat şi debutul lui Nicolae Dică pe banca tehnică a Craiovei, care însă nu a reuşit să aducă primele puncte pentru olteni în noul sezon.

Afla mai multe despre: sepsi u craiova 1948cazul targasuperliga 

viewscnt
Articole similare