Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul antrenor al Simonei Halep la seniori recunoaşte ce consuma jucătoarea cât timp au colaborat: "Este inexplicabil ce s-a întâmplat acum"

Primul antrenor al Simonei Halep la seniori recunoaşte ce consuma jucătoarea cât timp au colaborat: "Este inexplicabil ce s-a întâmplat acum"

Simona Halep

Comentarii

Firicel Tomai, antrenorul Simonei Halep din perioada 2008-2012, a comentat perioada dificilă prin care trece fostul lider mondial.

Firicel Tomai, despre Simona Halep

  • Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat în luna august, când a participat la US Open. Analiza a scos la iveală FG-4592 (Roxadustat), substanţă interzisă aflată pe lista pe 2022 a Agenţiei Mondiale Antidoping.
  • Sportiva este suspendată provizoriu, astfel că nu poate concura sau participa la niciun eveniment de tenis.
  • Ancheta se poate întinde pe mai multe luni, pentru a afla verdictul. 

Firicel Tomai a jucat un rol important în cariera lui Victor Hănescu, pe care l-a descoperit, şi i-a fost Simonei Halep aproape înainte ca jucătoarea din Constanţa să obţină performanţele uriaşe la nivel internaţional. 

Antrenorul a dezvăluit ce a consumat Simona Halep în cei patru ani în care au colaborat. Firicel Tomai nu găseşte o explicaţie pentru scandalul în care e implicată românca antrenată acum de Patrick Mouratoglou. 

"Nu mă bag în chestia asta, toată lumea îşi dă cu părerea. Nimeni nu ştie ce e acolo, nu vreau să râdă lumea de mine că mă bag în lucruri pe care nu le cunosc. Ce vă pot spune este că, în perioada în care am lucrat cu Simona, în cei patru ani, foloseam doar minerale sau batoane energizante. Altceva, nimic. Şi acelea erau foarte puţine, pentru că Simona nu le tolera. Vitaminele le lua din alimentaţie, din fruncte.

De asta este ceva inexplicabil ce s-a întâmplat acum, ţinând cont că ştiu modalitatea prin care ea îşi lua aportul de vitamine", a declarat fostul antrenor al Simonei Halep pentru Orange Sport. 

În ultimele zile, un judecător TAS a vorbit despre portiţa de scăpare pe care o are Simona Halep, iar avocaţii au făcut o primă descoperire în cazul Simonei Halep

Autor: Răzvan Ionaşcu

 

Afla mai multe despre: simona halepfiricel tomai 

viewscnt
Articole similare