You are here:

Primul transfer al erei "Mbappe" la Real Madrid! Florentino Perez, gata să-l aducă pe "urmaşul" lui Raphael Varane pentru 50.000.000€

Primul transfer al erei "Mbappe" la Real Madrid! Florentino Perez, gata să-l aducă pe "urmaşul" lui Raphael Varane pentru 50.000.000€

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a intrat-o într-o nouă era, odată cu transferul mult-aşteptat al starului naţionalei Franţei, Kylian Mbappe. Florentino Perez, preşedintele clubului madrilen, îşi doreşte să continue seria de achiziţii spectaculoase cu un nou transfer de top.

Real Madrid îşi continuă campania de transferuri după ce a reuşit să confirme venirea lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu. Florentino Perez, preşedintele clubului, a pus ochii pe unul dintre cei mai talentaţi tineri fundaşi centrali ai Europei. Este vorba de internaţionalul francez de juniori legitimat la Lille, Leny Yoro (18 ani). Fundaşul central cu o prezenţă pentru naţionala U23 a "cocoşului galic" a atras atenţia mai multor cluburi importante la nivel european, în special cea a câştigătoarei UEFA Champions League, Real Madrid.

Madrilenii nu sunt străini fundaşilor centrali francezi. Raphael Varane, unul dintre cei mai longevivi fotbalişti ai generaţiei care reuşea să cucerească trei trofee UEFA Champions League în mod consecutiv, a petrecut zece ani alături de formaţia din capitala Spaniei. Transferat în anul 2011 de la Lens, pentru doar 11.000.000 de euro, Varane a evoluat în 360 de partide pentru madrileni.

Nacho Fernandez, cheia transferului lui Leny Yoro la Real Madrid

Transferul lui Leny Yoro depinde, însă, de decizia pe care Nacho Fernandez, căpitanul echipei, o va lua în această vară. În cazul în care acesta va face pasul spre un club din zona Orientului Mijlociu, oficialii celor de la Real Madrid vor înainta în negocierile cu oficialii celor de la Lille pentru transferul lui Leny Yoro. Reprezentanţii francezilor cer între 50 şi 60 de milioane de euro pentru tânărul apărător central, anunţă Marca. În ceea ce priveşte stadiul negocierilor dintre club şi jucător, fundaşul născut la Saint-Maurice îşi doreşte transferul la Real Madrid, în faţa oricărei alte propuneri.

Afla mai multe despre: real madridkylian mbappelilleleny yororaphael varaneflorentino perez 

viewscnt
Articole similare