Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme cu două luni înaintea debutului Cupei Mondiale. Un meci amical a scos la iveală lipsa apei potabile pe stadionul unde se va disputa finala

Probleme cu două luni înaintea debutului Cupei Mondiale. Un meci amical a scos la iveală lipsa apei potabile pe stadionul unde se va disputa finala

Cupa Mondială

Comentarii

Un meci amical ridică semne de întrebare despre organizarea Cupei Mondiale de fotbal, cu două luni înaintea debutului competiţiei.

Probleme cu două luni înaintea debutului Cupei Mondiale

O partidă amicală disputată pe stadionul Lusail, arena pe care se va juca finala Cupei Mondiale din acest an, a scos la lumină mai multe probleme, printre care lipsa apei potabile, a anunţat duminică cotidianul olandez Het Laastste Nieuws.

Meciul despre care este vorba s-a disputat vineri, 9 septembrie, între Al-Hilal şi echipa egipteană Zamalek Cairo. Partida a scos la lumină o serie de probleme care trebuie rezolvate până la 20 noiembrie, ziua de debut a competiţiei.

Astfel, conform publicaţiei olandeze, la pauză spectatorii şi jucătorii au rămas fără apă potabilă, iar la instalaţia de aer condiţionat au apărut diverse probleme, care i-au făcut pe suporteri să părăsească stadionul, provocând un blocaj la metroul de lângă arenă, unde s-au format cozi de 2,5 km.

Chiar dacă printre spectatori au existat voci care spuneau că nu vor mai reveni să vadă un meci de la Cupa Mondială în astfel de condiţii, Comitetul de Organizare al Campionatului Mondial Qatar 2022 a declarat că acest meci a servit exact scopului pentru care a fost programat: să ”identifice orice gen de probleme operaţionale şi pentru a învăţa cum să fie rezolvate aceste probleme, astfel încât Qatar să ofere o experienţă grozavă pentru toată lumea”, se scrie în comunicatul oferit presei.

Afla mai multe despre: cm qatarfinala cm 

viewscnt
Articole similare