Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere în direct pentru Mihai Stoica: ”L-aş fi văzut în fotbalul vostru”. Cum a reacţionat oficialul FCSB | EXCLUSIV

Propunere în direct pentru Mihai Stoica: ”L-aş fi văzut în fotbalul vostru”. Cum a reacţionat oficialul FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru şi Mihai Stoica au comentat subiectul Billel Omrani, care a devenit liber de contract după despărţirea de CFR Cluj.

Billel Omrani s-a despărţit de CFR Cluj la finalul sezonului trecut, unul în care câştigat cel de-al cincilea trofeu de campion la rând în România.

Venit în 2016 la formaţia din Gruia, internaţionalul cu o selecţie în prima reprezentativă a Algeriei a evoluat în 208 meciuri la CFR Cluj, marcând 46 de goluri şi livrând 42 de pase de gol.

În ultimele luni ale sezonului trecut, care s-au suprapus cu lunile finale ale contractului său cu gruparea din Gruia, Omrani a fost pe lista celor de la FCSB.

S-a scris intens despre dorinţa lui Gigi Becali de a-l aduce pe atacantul de 29 de ani la formaţia roş-albastră.

Basarab Panduru l-a propus pe Billel Omrani lui Mihai Stoica: ”L-aş fi văzut în fotbalul vostru”. Cum a reacţionat oficialul FCSB | EXCLUSIV

Prezenţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Mihai Stoica au discutat pe marginea subiectului Billel Omrani. Panduru a subliniat faptul că acesta a fost de multe ori rezervă la CFR Cluj.

”Cred că mai mult a fost rezervă decât titular. Are mai multe meciuri ca rezervă. Nu ştiu dacă are dublu meciuri ca titular decât ca rezervă.

Avea calitate de alte campionate, dar parcă niciodată nu a arătat ce calitate avea el. Arăta doar jumătate din ce potenţial avea el”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

După ce a analizat numărul de meciuri ale lui Omrani ca titular vs. rezervă, sezon cu sezon, în întreaga perioadă petrecută de jucător la CFR Cluj, Panduru l-a recomadat pe acesta lui Mihai Stoica, la FCSB.

”La voi nu era rău acolo în dreapta. L-aş fi văzut în fotbalul vostru, jucător liber, calitate mare”, a precizat fostul mare internaţional.

Reacţia oficialului vicecampioanei României nu a întârziat să apară, care a oferit un răspuns scurt.

”I-am făcut o ofertă normală. Nu aveam cum să oferim salariul pe care îl cerea”, a explicat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Billel Omrani este cotat la 1,6 milioane de euro în momentul de faţă, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

În utlima vreme, a apărut şi varianta ca fotbalistul liber de contract să ajungă în Turcia, la Konyaspor.

Afla mai multe despre: omranipandurumihai stoica 

viewscnt
Articole similare