Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere pentru Gigi Becali. Ce fundaş central din Superligă ar trebui să transfere FCSB: ”Un jucător cu personalitate, Dawa şi Tamm sunt rudimentari”

Propunere pentru Gigi Becali. Ce fundaş central din Superligă ar trebui să transfere FCSB: ”Un jucător cu personalitate, Dawa şi Tamm sunt rudimentari”galerie foto

FCSB

Comentarii

Nemulţumit de prestaţiile lui Denis Haruţ şi Rachid Bouhenna, Gigi Becali a afirmat că va renunţa la cei doi şi va transfera un alt fundaş central în iarnă. Marian Rada i-a propus finanţatorului de la FCSB un jucător din Superligă.

Centrul apărării a fost zona cu cele mai mari probleme pentru FCSB în acest sezon. Cuplul Dawa - Tamm nu a făcut faţă la multe dintre meciuri, iar nici rezervele nu au reuşit să joace mai bine.

Denis Haruţ şi Rachid Bouhenna se află pe lista neagră a patronului şi urmează să plece de la Bucureşti, dar Gigi Becali plănuieşte să mai transfere doar un fundaş central, nu doi.

Iulian Cristea urmează să revină pe gazon, după accidentarea cruntă suferită în iunie, iar FCSB va mai avea nevoie de doar un jucător pentru a îşi ”betona” acel post.

Astfel, Ionuţ Rada i-a propus lui Gigi Becali un stopper din Superligă, Marian Huja, care a impresionat în tricoul Petrolului în acest sezon, în partea stângă a sistemului folosit de ”lupii galbeni”.

Fundaşul central din Superligă pe care Ionuţ Rada îl propune celor de la FCSB

Cred că revenirea lui Cristea va conta, ţinând cont că cei doi fundaşi centrali care joacă acum, Tamm şi Dawa, sunt asemănători, adică destul de rigizi, rudimentari.

Cristea ar putea să ajute în acest cuplu şi să joace cu unul dintre aceştia, el fiind puţin mai scund. Mie îmi place Huja, de la Petrolul. Un fundaş central cu mare potenţial, e şi de picior stâng.

Cred că ar putea să fie luat în considerare. Are şi o statură impunătoare, a jucat bine la Petrolul. Chiar cred că ar putea deveni o soluţie pentru apărarea celor de la FCSB.

Îl văd un jucător cu personalitate, care şi construieşte. Bineînţeles, este încă tânăr. Are nevoie să fie în continuare educat, mai ales tactic, în momentul în care are ieşirile din defensivă.

Faţă de Tamm şi Dawa, văd anumite faze cum le interpretează, poziţia de apărător pe care de multe ori la Dawa nu o văd, el atacând decisiv. Eu cred că el ar putea să ajute, vom vedea”, a spus Ionuţ Rada, la Pro Arena.

  • 450.000 de euro este cota de transfer a lui Huja, conform transfermarkt
  • 55 de apariţii, patru goluri şi trei pase decisive a însumat fundaşul în cei doi ani petrecuţi până acum la Ploieşti

Afla mai multe despre: marian huja 

viewscnt
Articole similare