Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rămâne rezultatul, pierdem din nou”. Concluziile lui Florin Răducioiu după înfrângerea cu Slovenia. Unicul ”tricolor” remarcat: ”Mi-a plăcut foarte mult” | EXCLUSIV

”Rămâne rezultatul, pierdem din nou”. Concluziile lui Florin Răducioiu după înfrângerea cu Slovenia. Unicul ”tricolor” remarcat: ”Mi-a plăcut foarte mult” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Joi, România a disputat un meci amical, la Cluj, împotriva Sloveniei. ”Tricolorii” au fost dominaţi autoritar în prima repriză şi au intrat la pauză conduşi, înainte de a evolua bine în a doua repriză, fără a reuşi să egaleze din păcate.

Meciul cu Slovenia a început cum se putea mai rău pentru naţionala noastră, care a ajuns să fie ”înghesuită” în propriul careu de oaspeţi, încasând două goluri în prima repriză.

La pauză, Edi Iordănescu l-a introdus pe Olimpiu Moruţan în teren, iar meciul s-a schimbat complet. ”Tricolorii” au început să atace şi să aibă ocazii, dar nu au reuşit să egaleze.

În final, după golul frumos marcat de Drăguş, primul al său în tricoul României, partida s-a încheiat 1-2, un nou rezultat dezamăgitor pentru Edi Iordănescu şi jucătorii săi.

În urma confuntării, invitat în studioul Orange Sport, Florin Răducioiu a tras concluziile şi a afirmat că, în ciuda unei reprize secunde bune, România a fost mult prea modestă în prima parte.

Unicul ”tricolor” remarcat de fostul mare atacant al naţionalei a fost Olimpiu Moruţan, care a schimbat complet jocul după intrare.

Concluziile lui Florin Răducioiu după înfrângerea cu Slovenia

Ne-au depăşit la toate capitolele în prima repriză, a fost o echipă a Sloveniei care a dominat, care a fost prima la minge, care recupera şi intra imediat în posesia mingii, datorită acestui pressing avansat colectiv.

O echipă modernă, îmi plac mult echipele care pasează foarte bine, terenul nu era cel mai bun. Într-adevăr, în repriza a doua echipa României intră cu altă atitudine, inspirat Iordănescu, nevoit să schimbe ceva.

E clar că rămâne rezultatul, pierdem din nou un meci, ceea ce e foarte important, rezultatul e fundamental. Poate nu meritam (n.r. să pierdem), dar nu avem această capacitate de a fi eficienţi.

Trebuie să înţelegem că, la nivel european, vom avea aceste meciuri când vom crea trei-patru ocazii şi trebuie să le băgăm în poartă. Nu ştiu cum, e vorba de atacanţi.

Am cuvinte de laudă pentru Moruţan, care mi-a plăcut foarte mult, a intrat cu o atitudine foarte bună, italiană, mi-a plăcut foarte mult. Au fost lucruri bune”, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare