Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, învinsă de Farul! Cei doi fotbalişti transferaţi de Gică Hagi după ce a profitat de situaţia lor

Rapid, învinsă de Farul! Cei doi fotbalişti transferaţi de Gică Hagi după ce a profitat de situaţia lor

Farul

Comentarii

Gică Hagi pregăteşte în linişte noul sezon al Ligii 1, după calificarea Farului Constanţa în play-off-ul actualei stagiuni. În această perioadă, "Regele" a transferat doi fotbalişti din campionat, jucători erau doriţi şi de Rapid Bucureşti.

Doi fotbalişti din Liga 1 doriţi şi de Rapid, transferaţi de Gică Hagi la Farul

Farul are ambiţii mari după ce a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc. La primul sezon cu noua conducere, clubul de tradiţie al României a bifat obiectivul şi s-a calificat în play-off. Gică Hagi vrea să ducă proiectul la următorul nivel şi, pe lângă investiţiile importante în infrastructura de la Ovidiu, se ocupă şi de lot. 

Primele mutări au fost făcute din timp, cu câteva luni înainte de startul noului sezon. 

Ziare.com anunţă că Gică Hagi i-a convins pe Jérémy Corinus şi Ayrton Mboko, legitimaţi în acest sezon la Academica Clinceni. Clubul ilfovean a ajuns pe marginea prăpastiei, are probleme financiare şi va retrograda direct în Liga 2. 

Cei doi jucători străini şi-au reziliat contractul cu Academica Clinceni şi au ajuns la Constanţa, unde doar se vor pregăti cu Farul Contanţa, deoarece nu au drept de joc pentru acest sezon. 

Sunt primele două transferuri ale lui Gică Hagi pentru sezonul 2022-2023, în care aşteptările voi fi mai mari la clubul dobrogean. 

Sursa citată anunţă că Jérémy Corinus şi Ayrton Mboko au mai fost doriţi şi de Rapid Bucureşti. 

Jérémy Corinus este un mijlocaş defensiv francez de 25 de ani, care a mai jucat la echipele secunde ale lui Bordeaux, Amiens şi Ajaccio, dar şi la echipe modeste precum: Gozzano sau Fermana. 

Venirea sa ar putea însemna o posibilă despărţire a lui Dragoş Nedelcu de Farul Constanţa în vară. Internaţionalul român e doar împrumutat de la FCSB. 

Ayrton Mboko e cetăţean belgian şi are 24 de ani. Fundaşul dreapta a fost crescut de Standard Liege şi, până să ajungă la Academica Clinceni, a mai jucat la: Union SG şi Beerschot. 

Sursa citată susţine că Damien Dussaut, apărătorul lateral dreapta al lui Gică Hagi, ar urma să plece de la Farul Constanţa în vară. 

Fotbaliştii transferaţi de Gică Hagi au început cu stângul în România. La Academica Clinceni, Jérémy Corinus şi Ayrton Mboko nu au încasat niciun salariu, au renunţat la banii din contract şi au ales să fie declaraţi jucători liberi. 

Afla mai multe despre: farul constantagica hagifarul constanta transferurigica hagi transferuri 

viewscnt
Articole similare