You are here:

Rapid, prima reacţie după tragerea la sorţi din Cupa României: ”Vrem foarte mult să o câştigăm. E drumul cel mai rapid spre cupele europene”

Rapid, prima reacţie după tragerea la sorţi din Cupa României: ”Vrem foarte mult să o câştigăm. E drumul cel mai rapid spre cupele europene”

Rapid

Comentarii

Rapid a oferit prima reacţie după tragerea la sorţi din Cupa României. Conducerea clubului giuleştean a precizat ce aşteptări sunt de la această competiţie.

Rapid, prima reacţie după tragerea la sorţi din Cupa României: ”Grupă rezonabilă. Respectăm competiţia”

S-au tras la sorţi grupele Cupei României din sezonul 2024-2025, iar Rapid a fost repartizată în Grupa A, alături de Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Botoşani, CS Afumaţi, Campionii FC Argeş.

La scurt timp, clubul giuleştean a reacţionat după ce a luat la cunoştinţă tragerea la sorţi, adversarii şi programul competiţional. Preşedintele Rapidului, Viorel Moldovan, a vorbit despre aceste aspecte şi a subliniat: vor să câştige Cupa României.

Rapid va juca în deplasare la Botoşani şi Afumaţi şi o va primi în Giuleşti pe CFR Cluj.

”Grupă rezonabilă, începem la Botoşani, după care cu Afumaţi şi ultimul joc cu CFR. Cu CFR cred că este a treia oară consecutivă când ne întâlnim în această fază, e momentul revanşei. Să nu uităm că în ADN-ul clubului Rapid există acest lucru.

Rapid a câştigat această competiţie de multe ori şi chiar eu, ca jucător, pe final de carieră, am reuşit să fac asta. Respectăm competiţia. E drumul cel mai rapid către cupele europene.

E foarte importantă competiţia, ne dorim foarte mult să o câştigăm. Trebuie să ne concentrăm pe prezent şi să fim serioşi în abordarea meciurilor pentru a câştiga grupa.

Tot timpul e foarte bine când câştigi. Într-un context normal, la un meci cu Slobozia nu ai cum să nu câştigi, dar ţinând cont de perioada prin care am trecut. Sperăm să legăm victorii. Dacă nu reuşim să urcăm în primele şase şi să urcăm în primele 6, degeaba”, a declarat oficialul Rapidului, după tragerea la sorţi.

Este al treilea sezon în care formatul Cupa României, inaugurat în 2022, propune o fază a grupelor la care participă 24 de echipe: 8 echipe din prima ligă, cel mai bine clasate în campionatul precedent, plus 16 câştigătoare în runda play-off-ului.

Primele două echipe clasate în fiecare grupă se califică în faza sferturilor de finală, atunci când competiţia intră în sistemul clasic de meciuri eliminatorii.

Afla mai multe despre: rapidcupa romanieisuperliga 

viewscnt
Articole similare