Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspusul lui Adi Mutu la acuzaţiile apărute după Farul - Rapid 7-2: ”A fost o seară de coşmar pentru noi”. Dorinţa pentru duelul cu Sepsi: ”Vrem să ne luăm revanşa”

Răspusul lui Adi Mutu la acuzaţiile apărute după Farul - Rapid 7-2: ”A fost o seară de coşmar pentru noi”. Dorinţa pentru duelul cu Sepsi: ”Vrem să ne luăm revanşa”

Rapid

Comentarii

Antrenorul formaţiei Rapid Bucureşti, Adi Mutu (44 de ani), a prefaţat duelul cu Sepsi, din play-off-ul Superligii, şi a oferit un răspuns celor de la FCSB, care au venit cu mai multe reacţii după meciul pierdut de giuleşteni cu Farul, etapa trecută, scor 2-7.

Rapid o va întâlni pe Sepsi, vineri, 12 mai, de la ora 20:30, în etapa a opta din play-off-ul Superligii, iar partida va fi transmisă de Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Replica lui Adi Mutu pentru acuzaţiile apărute după Farul - Rapid 7-2: ”A fost o seară de coşmar pentru noi”

În conferinţa de presă premergătoare acestui meci, Adi Mutu vrea neapărat o victorie pentru a face uitate ultimul rezultat al giuleştenilor, eşecul cu 2-7 de pe terenul celor de la Farul, dar şi înfrângerea din tur cu Sepsi, scor 0-2.

De asemenea, antrenorul Rapidului a vorbit şi cu privire la suspiciunile de ”blat” care ar fi existat la eşecul din etapa trecută de la Ovidiu, unul chiar sărbătorit de fanii giuleşteni.

”Vrem să ne luăm revanşa după acel 2-0 din tur, a fost un meci slab al nostru. Doar o victorie ne face să uităm ultimul rezultat (n.red. 2-7 cu Farul), care a fost greu de digerat, după cum spuneam şi după meci.

Dar se întâmplă şi la case mai mari, nu numai la noi. Au zis bine (n.r. cei de la FCSB), Dumnezeu va face dreptate în ultima etapă. 

Toate echipele au diferenţe de calitate în joc când joacă în deplasare, spuneţi-mi una care nu are? una e să joci cu un stadion în spate şi una e să joci împotriva unui stadion.

La nivel moral, am fost cu toţii afectaţi. Suntem toţi în aceeaşi barcă, nu e doar vina jucătorilor, ci a tuturor. A fost o seară de coşmar pentru noi, un duş foarte rece. Ca să creştem şi să ajungem unde vrem, trebuie să trecem şi prin astfel de lucruri.

(n.red. Te deranjează suspiciunile care s-au învârtit în jurul acestui meci?) Nu există aşa ceva, aşa că hai să încheiem. Nici nu vreau să răspund la asemenea prostii”, a declarat Mutu, înainte de meciul din Giuleşti.

În clasament, Rapid şi Sepsi sunt ultimele două clasate din play-off, cu 34 de puncte, respectiv 25.

Afla mai multe despre: muturapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare