Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Două noi transferuri la U Cluj! Un fost jucător al lui Dinamo a semnat

OFICIAL | Două noi transferuri la U Cluj! Un fost jucător al lui Dinamo a semnatgalerie foto

U Cluj

Comentarii

În ultima zi a perioadei de mercato, U Cluj a anunţat oficial două noi transferuri. După ce confirmase venirea lui Lorand Fulop cu câteva ore în urmă, echipa ardeleană a reuşit să îşi asigure şi semnătura lui Plamen Iliev, fostul jucător al lui Dinamo.

Nouă etape din sezonul regular al Ligii 1 deja s-au scurs, iar U Cluj încă nu a reuşit să obţină prima victorie a sezonului, bifând până acum patru remize şi cinci înfrângeri.

Forma slabă a echipei a dus la plecarea lui Erik Lincar şi venirea lui Eugen Neagoe, dar banca tehnică nu este singurul loc unde ardelenii fac schimbări.

Deşi rezolvase deja o multitudine de transferuri, U Cluj a confirmat două veniri în ultima zi a perioadei de mercato, prima fiind cea a lui Lorand Fulop.

Fotbalistul de abia se despărţise de FC Voluntari şi i s-a alăturat nou-promovatei liber de contract.

FC Universitatea Cluj continuă seria transferurilor, cel mai nou jucător care se alătură lotului condus de Eugen Neagoe fiind mijlocaşul ofensiv Lóránd Fülöp (25 de ani)”, a transmis U Cluj.

Acesta i se alătură şi Plamen Iliev, fostul jucător de la Dinamo care ajunsese la Hermannstadt. Acesta plecase de la Sibiu din pricina problemelor financiare.

Două noi transferuri la U Cluj

În ultimele ore ale perioadei de transferuri, 'U' bifează o nouă mutare şi îl aduce la Cluj pe goalkeeper-ul Plamen Iliev.

În vârstă de 30 de ani, portarul cu o înălţime de 1,82 metri are în palmares trei titluri de campion în Bulgaria şi o cupă în ţara vecină”, se arată în mesajul postat de ardeleni.

Aşadar, U Cluj pare să îşi fi încheiat campania de transferuri, deşi ar mai putea aduce jucători liberi de contract şi pe parcursul sezonului.

Cu doar o zi înainte de a confirma venirile lui Fulop şi Ilie, ”şepcile roşii” rezolvaseră şi transferul lui Ştefan Vlădoiu, care li s-a alăturat sub formă de împrumut.

În următoarele două etape, ultimele dinaintea pauzei pentru meciurile echipelor naţionale, U Cluj va spera că îşi va putea încheia seria neagră fără victorie.

Echipa pregătită de Eugen Neagoe va da peste cele două echipe între care se află în clasament, Mioveni şi Chindia.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: u cluj 

viewscnt
Articole similare