Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce i-a transmis Simona Halep unui apropiat: ”Am vorbit puţin cu ea”

EXCLUSIV | Ce i-a transmis Simona Halep unui apropiat: ”Am vorbit puţin cu ea”galerie foto

Simona Halep

Comentarii

Adrian Marcu, fostul antrenor al Simonei Halep, este convins că sportiva nu s-a dopat intenţionat. Marcu spune că a apucat să vorbească un pic cu Simona Halep.

Simona Halep se confruntă cu cel mai dificil moment din cariera sa. Fostă campioană la Roland Garros şi Wimbledon, Halep a fost prinsă dopată cu Roxadustat.

Adrian Marcu, unul dintre apropiaţii săi şi fostul său antrenor, spune că Simona Halep nu s-ar fi dopat niciodat conştient şi că era foarte atentă la tot ce însemna dopingul.

Adrian Marcu n-are explicaţii pentru cazul de dopaj: ”Nu vă un mobil pentru treaba asta”

Adrian Marcu a antrenat-o pe Simona Halep până la începutul acestui an, alături de Daniel Dobre.

Antrenorul în vârstă de 60 de ani o cunoaşte foarte bine pe Simona Halep şi spune că sportiva n-ar fi avut motive să se dopeze şi că era foarte atentă la substanţele din alimente şi din băuturi:

”Orice aş fi putut să aud, dar asta cu dopajul, nu! Simona era foarte, foarte grijulie în ceea ce priveşte orice în domeniul medical şi n-aveam cum să mă gândesc la aşa ceva.

Vreau şi eu să gândesc puţin, mă duc la US Open, unde joc un meci la două zile. Sunt probabil cea mai bine pregatită sportivă, de ce aş face aşa ceva? Nu văd un mobil pentru treaba asta.

Dacă am fi vorbit despre o altă jucătoare mai slabă din punct de vedere fizic, hai să zic că o fi încercat... În plus, să ne gândim de câţi ani e Simona în top, câte controale antidoping a făcut până acum”, a spus Adrian Marcu pentru Orange Sport.

În Australia, Simona Halep a fost testată antidoping la 6 dimineaţa

Adrian Marcu susţine că Simona Halep a avut parte de-a lungul carierei de foarte multe controale. În plus, transmitea constant reprezentanţilor Agenţiei Mondiale Antidoping locul în care se află, pentru a putea răspunde în cazul unui control inopinat.

În Australia, Adrian Marcu susţine că Simona Halep s-a trezit cu control antidoping la 6 dimineaţa. Antrenorul subliniază că sportivii sunt foarte stricţi monitorizaţi de Agenţia Mondială Antidoping:

”(n.r. despre controale) O sportivă ca Simona, de valoarea ei, oricum trebuia să spună în fiecare zi unde poate fi găsită la o anumită oră, Doppingul (n.r. reprezentanţii Agenţiei Mondiale Antidoping) putea să vină oricând.

S-a întâmplat să vină din Australia şi a doua zi, la 6 dimineaţa, să vină cineva care face controlul antidoping. Tu oricum erai pregătit oricând să vină controlul şi vă asigur că nu erau puţine.

Erau momente când se făcea şi analiza sângelui, şi probă de urină. În general, la începutul de an, în Australia, toţi sportivii aveau şi probă de sânge, şi proba de urină.

Aproape la fiecare concurs ai un control antidoping, nu văd (n.r. cum s-ar fi putu dopa)”, a mai spus Adrian Marcu.

Ce i-a transmis Simona Halep în convorbirea pe care au avut-o

Adrian Marcu susţine că a apucat să vorbească puţin cu Simona Halep şi a simţit-o puternică, în ciuda loviturii pe care a primit-o.

Pe de altă parte, sportiva în vârstă de 31 de ani i-a transmis îngrijorată că este ”un meci pe care nu l-a mai avut până acum”:

”Am vorbit puţin cu ea, i-am spus că suntem alături de ea, eu sunt ferm convins că orice s-a întâmplat nu a fost cu voia ei.

Şi acum am simţit-o puternică, dar, cum a zis şi ea, acesta e un meci pe care încă nu l-a avut până acum şi cred că e un meci... În meciurile de tenis poţi să influenţezi tu mai mult ceea ce se întâmplă.

Aici va trebui să fie foarte bine sfătuită şi foarte mult ajutată, pentr a reuşi să câştige şi acest meci”, a încheiat Adrian Marcu pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare