You are here:

Reacţia FRF, după decesul lui Christoph Daum: ”A fost selecţionerul României. Condoleanţe familiei şi celor dragi”

Reacţia FRF, după decesul lui Christoph Daum: ”A fost selecţionerul României. Condoleanţe familiei şi celor dragi”

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a reacţionat după ce fostul selecţioner al naţionalei României, Christoph Daum, a încetat din viaţă, la vârsta de 70 de ani.

Mesajul transmis de FRF, după decesul lui Christoph Daum: ”A pierdut lupta cu o boală necruţătoare”

Fostul selecţioner al României, Christoph Daum, a decedat la 70 de ani. După o lungă luptă cu cancerul pulmonar, acesta ”s-a stins din viaţă în pace, înconjurat de familia sa”, sâmbătă, la Koln, a anunţat familia sa. FRF a transmis un mesaj de condoleanţe familiei lui Daum.

Federaţia Română de Fotbal şi Echipa Naţională de fotbal a României au transmis condoleanţe familiei şi celor dragi, după decesul lui Daum.

”Sâmbătă, 24 august, Christoph Daum, fost selecţioner al echipei naţionale a României, s-a stins din viaţă la vârsta de 70 de ani. A pierdut lupta cu o boală necruţătoare cu care fusese diagnosticat în urmă cu doi ani.

Christoph Daum a fost selecţionerul României în perioada iunie 2016 – septembrie 2017, timp în care i-a pregătit pe tricolori la 10 meciuri, 8 oficiale, din preliminariile CM 2018, şi 2 amicale.

Campion în Germania, Austria şi de trei ori în Turcia, Christoph Daum a pregătit în cariera sa echipe importante precum FC Köln, Stuttgart, Bayer Leverkusen, Beşiktaş, Fenerbahce, Austria Viena şi Club Bruges, colaborând cu jucători precum Michael Ballack, Jurgen Kohler, Roberto Carlos, Nicolas Anelka, Thomas Hassler, Matthias Sammer sau Bodo Ilgner. În mandatul său de selecţioner al României, l-a debutat pe Răzvan Marin, unul dintre cei mai importanţi jucători actuali ai naţionalei noastre.

Adunând aproape 400 de meciuri ca antrenor în Bundesliga, Christoph Daum a reuşit să câştige titlul în Germania cu Stuttgart şi să termine de şase ori pe podium, cu Leverkusen şi Koln, echipă cu care a reuşit şi o promovare în primul eşalon german.

Federaţia Română de Fotbal şi Echipa Naţională de fotbal a României regretă dispariţia lui Christoph Daum şi transmit condoleanţe familiei şi celor dragi”, a fost mesajul transmis de FRF, pe canalele de comunicare.

Christoph Daum a fost selecţionerul României în perioada 2016 – 2017, timp în care i-a pregătit pe tricolori la 10 meciuri, opt oficiale, din preliminariile CM 2018, şi două amicale.

Afla mai multe despre: christoph daumromaniaechipa nationalabundesligafrf 

viewscnt
Articole similare