Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Bernd Storck după Sepsi - Poli Iaşi 6-0: ”Nu le-am dat şanse. Un singur şut au prins”

Reacţia lui Bernd Storck după Sepsi - Poli Iaşi 6-0: ”Nu le-am dat şanse. Un singur şut au prins”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul celor de la Sepsi, Bernd Storck (60 de ani), a tras concluziile după victoria categorică reuşită cu nou-promovata Poli Iaşi.

Sepsi OSK a învins-o, pe teren propriu, pe Poli Iaşi, scor 6-0, în primul meci oficial al anului 2024, contând pentru etapa a 22-a din Superligă.

”Cred că primul gol a fost cheia”

La finalul meciului, Bernd Storck a reacţionat şi a precizat faptul că momentul cheie al partidei a fost primul gol.

De asemenea, antrenorul neamţ al lui Sepsi a comentat şi plecarea lui Vitalie Damaşcan, atacant ce a ajuns în prima ligă din Elveţia, la FC Stade Lausanne Ouchy.

”Un start bun. Nu a fost chiar atât de uşor. Cred că primul gol a fost cheia. Da, a fost un pic norocos, dar a fost cheia. Ştefănescu e un jucător important pentru noi. Sper că are o şansă şi la echipa naţională.

Nu le-am dat adversarilor şanse. Un singur şut cred că au prins, acea lovitură liberă. Vom vedea ce se va întâmpla şi în această perioadă. Pe Damaşcan l-am pierdut deja.

Momentan, sunt fericit cu rezultatul şi victoria de astăzi. Trebuie să fim o echipă. Să muncim împreună ca o echipă”, a declarat Storck, după meci.

Sepsi, cea mai categorică victorie a sezonului

Odată cu acest rezultat, Sepsi OSK a reuşit cea mai categorică victorie a sezonului în Superligă şi ocupă locul 5 în clasament, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: sepsifcu craiovabernd storck 

viewscnt
Articole similare