Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Florin Pîrvu, după golul primit de Petrolul în meciul cu Dinamo: ”Nu este uşor să faci o asemenea greşeală”

Reacţia lui Florin Pîrvu, după golul primit de Petrolul în meciul cu Dinamo: ”Nu este uşor să faci o asemenea greşeală”

Petrolul

Comentarii

Antrenorul celor de la Petrolul, Florin Pîrvu (48 de ani), a tras concluziile după remiza cu Dinamo, din Superliga României.

Petrolul Ploieşti şi Dinamo au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Ambele goluri ale partidei au fost marcate în urma unor gafe ale apărătorilor celor două echipe.

Reacţia lui Florin Pîrvu, după eroarea lui Seniko Doua în meciul cu Dinamo: ”Nu este uşor să faci o asemenea greşeală”

La finalul meciului de pe ”Arcul de Triumf”, Florin Pîrvu a fost mulţumit de rezultatul înregistrat, pe care îl consideră echitabil pentru ambele părţi.

Totodată, antrenorul celor de la Petrolul a vorbit şi despre eroarea uriaşă în defensivă făcută de Seniko Doua, la golul marcat de DInamo.

”A fost un meci foarte dificil. Terenul a contribuit la acest lucru, un gazon foarte greu aici, dar nu vreau să găsesc scuze. A fost un rezultat echitabil.

(n.r. despre eroarea lui Doua) Nu este uşor să faci o asemenea greşeală, l-am încurajat şi mă bucur că a trecut peste acel moment şi a jucat bine în repriza a doua.

Ne-am dorit mult să câştigăm, dar am întâlnit un adversar puternic, care a jucat acasă. Îmi felicit băieţii pentru efort şi pentru modul cum s-au adaptat la condiţiile de joc. De mâine ne pregătim pentru meciul cu Oţelul.

Mă bucur că a fost şi Edi Iordănescu la meci, păcat că nu am oferit un joc mai spectaculos. Nu sunt eu în măsură să propun jucători la naţională, dar sunt câţiva care pot fi selecţionaţi la prima reprezentativă sau la cea U21.

(n.r. despre plecări) Deocamdată, până pe 4 septembrie, lucrurile rămân deschise atât la veniri, cât şi la plecări. Vom vedea zilele următoare”, a declarat Pîrvu, după meci.

În urma acestui rezultat, Petrolul se află pe locul 4, cu 12 puncte, după primele şapte etape din Superliga României.

Afla mai multe despre: florin pirvupetrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare