Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Stoica după gafa lui Ionuţ Radu care o poate costa titlul pe Inter: ”Multă lume a sărit pe Vlad” | EXCLUSIV

Reacţia lui Mihai Stoica după gafa lui Ionuţ Radu care o poate costa titlul pe Inter: ”Multă lume a sărit pe Vlad” | EXCLUSIV

Campionate

Comentarii

Mihai Stoica a comentat gafa imensă comisă de Ionuţ Radu la meciul dintre Internazionale Milano şi Bologna.

Inter Milano a pierdut cu Bologna, scor 2-1, într-o partidă în care Ionuţ Radu a fost eroul negativ pentru campioana în exerciţiu a Italiei.

În meciul cu pricina, Inter a deschis scorul în debutul partidei, prin Perisic, dar Bologna a egalat în minutul 28.

Totuşi, în minutul 81, Ionuţ Radu a greşit inexplicabil, iar gazdele au marcat golul victoriei prin Sansone, care a împins mingea în poartă, după ce portarul lui Inter a dat pe lângă balon.

Gafa majoră comisă de portarul român poate fi decisivă în ceea ce priveşte şansele la titlu pentru Inter, care astfel a ratat ocazia de a trece peste rivala AC Milan în fruntea ierarhiei din Serie A.

Reacţia lui Mihai Stoica după gafa lui Ionuţ Radu care o poate costa titlul pe Inter: ”Multă lume a sărit pe Vlad” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a comentat şi el eroarea comisă de Ionuţ Radu şi a făcut o comparaţie cu Andrei Vlad, portarul FCSB-ului care a fost scos din echipă după ce şi acesta a greşit impardonabil în eşecul cu FC Argeş de la finalul sezonului regular.

De asemenea, oficialul celor de la FCSB a analizat şi lupta la titlu din Serie A. Acesta recunoscut că ţine cu Inter, dar s-ar bucura şi dacă AC Milan, formaţie la care este legitimat Ciprian Tătăruşanu, iese învingătoare.

”Ce să spun? Multă lume a sărit pe Vlad, dar se întâmplă, şi la portari se vede. S-a speriat. A avut un meci în Cupa Italiei. Doar un meci. Păcat, mare păcat. Poate atârna greu în cariera lui, acum cineva riscă să-l ia.

N-a mai apărat de mult timp. Portarii se maturizează mai greu, dar... Poate Handanovic i-o fi spus ceva la vestiar, să nu ne grăbim.

Dumfries face gest frumos, că nu lasă camera să filmeze când plânge Radu. Sunt interist, dar dacă ia Milan campionatul, nu-mi pare rău, că ia Tătăruşanu campionatul.

Ginerele meu e milanist şi a spus că vreau să vă batem şi să apere bine Tătăruşanu şi a apărat prea bine penalty-ul ăla”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Inter are şansa revanşei astăzi, în meciul cu Udinese, în timp ce AC Milan o va primi pe Fiorentina.

Afla mai multe despre: ionut radumihai stoica 

viewscnt
Articole similare