Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie vehementă după ce antrenorul a vorbit la finalul meciului Petrolul - Voluntari. ”Ce poate să spună domnul? Nu am de ce să îl ascult” | EXCLUSIV

Reacţie vehementă după ce antrenorul a vorbit la finalul meciului Petrolul - Voluntari. ”Ce poate să spună domnul? Nu am de ce să îl ascult” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a învins luni, în deplasare, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a treia a Superligii. La finalul meciului, Marin Dună, antrenorul ”în acte” al ilfovenilor a tras concluziile.

Deşi Ilie Poenaru este de fapt ”antrenorul real” al lui FC Voluntari, fostul tehnician al Academicii Clinceni nu poate să dea indicaţii pe parcursul jocurilor, sau iă parte la flash-interviurile de după încheierea lor, din cauza faptului că nu este posesor de licenţă PRO. Astfel, oficialii ilfovenilor au ”driblat” acest impediment şi l-au trecut pe Dună drept antrenor principal, cu toate că este destul de clar că omul care are de spus ultimul cuvânt este Poenaru.

”A fost o singură echipă pe teren. Trebuie să îi felicit pe băieţi. Am reglat anumite problema după pauză. Noi am început repriza bine, chiar şi 11 contra 11. Am stat în posesie foarte mult, ne-am creat situaţii, dar după cartonaşul roşu s-a rupt echilibrul şi nu au mai fost probleme majore pentru noi. Boboc se antrenează foarte bine. S-a integrat bine”, a delcarat Marin Dună după meci.

Bogdan Cosmescu nu a fost interesat de discursul lui Marin Dună. ”Nu am de ce să îl ascult”

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report”, Bogdan Cosmescu a declarat că nu este interesat de discursul lui Marin Dună. În opinia comentatorului Orange Sport, declaraţiile tehnicianului nu pot avea ”sare şi piper”, astfel devenind irelevante.

”Eu nu l-am ascultat, crede-mă. Nu mă interesează. Ce poate să spună domnul Dună? Ilie Poenaru şi Croitoru sunt doi tipi care au un discurs spumos, dar domnul nu are ce să spună, decât că victoria este meritată şi că au jucat bine. Deci nu am de ce să îl ascult”, a spus Bogdan Cosmescu.

Lui Florin Pârvu i s-a cerut demisia, iar Constantin Budescu ameninţă că pleacă de la Petrolul

După ce şi spiritele s-au încins la echipă, Constantin Budescu a anunţat că e dispus să se despartă de clubul său de suflet, mai ales după ce cu FC Voluntari a fost schimbat în minutul 63, cu Irobiso. 

"E şi asta o variantă (n.r. - să plece), că îmi place să joc fotbal şi oamenii să mă ajute, nu să fiu prima schimbare, ci să fie alături de mine. Dacă n-o ajut, probabil că-mi văd de drumul meu. Este devreme să vorbim despre demisii şi vedem ce se va întâmpla pe viitor", a declarat Constantin Budescu. 

Afla mai multe despre: petrolulfc voluntari 

viewscnt
Articole similare