Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie virulentă după ce FRF a decis să-l susţină pe Edi Iordănescu: ”Toţi sunt foarte penibili! Oameni fără onoare!”

Reacţie virulentă după ce FRF a decis să-l susţină pe Edi Iordănescu: ”Toţi sunt foarte penibili! Oameni fără onoare!”

Echipa națională

Comentarii

După ce FRF a decis să meargă în continuare pe mâna lui Edi Iordănescu, au apărut şi primele reacţii foarte dure la adresa celor din fruntea fotbalului românesc.

Reacţie extrem de acidă după ce FRF a decis să-l susţină pe Edi Iordănescu: ”Toţi sunt foarte penibili! Oameni fără onoare!”

Edi Iordănescu şi-a început cum nu se poate mai slab mandatul la echipa naţională.

După două meciuri amicale fără victorie, a urmat dezastrul din Liga Naţiunilor.

În cele patru partide disputate în luna iunie, România a pierdut cu aproape orice adversar cu care a jucat.

Cel mai ruşinos rezultat a fost eşecul categoric de pe teren propriu cu Muntenegru, scor 0-3, chiar în ultima partidă înainte de vacanţă.

În ciuda rezultatelor extrem de slabe şi a atmosferei tensionate din jurul echipei naţionale, Răzvan Burleanu a transmis un comunicat prin care a anunţat că Edi Iordănescu va continua la cârma echipei naţionale.

În urma acestui anunţ, au apărut şi primele critici la adresa reprezentaţilor Federaţiei Române de Fotbal. Ionel Ganea, fostul mare internaţional, a avut un atac dur.

”Mi se par toţi nu penibili, ci foarte penibili, conducătorii Federaţiei, selecţionerul, toţi, fiecare pe postul lui! Eu cred că în ţara asta găsim nişte oameni mai capabili să conducă fotbalul românesc. Dar totul se învârte în jurul banilor şi a funcţiilor, de care ţin toţi.

În alte ţări, când n-ai rezultate, pleci, renunţi, mai ales când lumea îţi şi strigă: «Demisia!». Ei reprezintă România, nu vreo echipă de club. Dar sunt toţi oameni fără onoare!”, a declarat Ganea, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: echipa nationalaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare