Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghe ar avea un acord secret cu o echipă din Europa! Un nume important, pregătit de Rotaru să-l înlocuiască. ULTIMA ORĂ

Reghe ar avea un acord secret cu o echipă din Europa! Un nume important, pregătit de Rotaru să-l înlocuiască. ULTIMA ORĂ
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a calificat-o pe U Craiova în Conference League şi, deşi scaunul său din Bănie nu este stabil, antrenorul are viitorul asigurat. Reghe ar avea un acord secret cu o echipă din Europa, iar Mihai Rotaru ar avea pregătit un nume important ca să-l înlocuiască.

U Craiova s-a calificat în preliminariile Conference League, dar pe plan intern oltenii au ratat obiectivele setate de Mihai Rotaru, titlul şi Cupa României, fapt care face ca scaunul lui Laurenţiu Reghecampf să tremure. Prin vocea lui Sorin Cîrţu, clubul şi-a manifestat nemulţmirea, dar Reghe ar avea viitorul asigurat în cazul în care nu va mai continua la U Craiova.

Reghe ar avea un acord secret cu o echipă din Europa! Un nume important, pregătit de Rotaru să-l înlocuiască

Mihai Rotaru e nemulţumit de ratarea obiectivelor pe plan intern, iar playsport.ro anunţă că Laurenţiu Reghecampf şi-a asigurat viitorul în cazul în care nu va mai continu la U Craiova. Potrivit sursei citate, Reghe ar avea un acord secret cu ungurii de la Fehervar, echipă de Conference League, şi ar da lovitura din punct de vedere financiar dacă va fi îndepărtat de pe banca oltenilor.

Laurenţiu Reghecampf are o clauză de reziliere de 300.000 de euro în contractul cu U Craiova, iar dacă Mihai Rotaru va dori să-l dea afară va trebui să-i achite suma de bani. Dacă Reghecampf pleacă, Mihai Rotaru are deja, conform playsport.ro, înlocuitor un nume important: Mirel Rădoi, care ar aştepta "doar un semnal" pentru a prelua banca Craiovei.

Laurenţiu Reghecampf a condus-o pe U Craiova în 45 de meciuri, a câştigat 26 şi a făcut şapte egaluri, iar 12 partide le-a pierdut.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfu craiovaliga 1mirel radoimihai rotaru 

viewscnt
Articole similare