Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf a stârnit admiraţia lui Panduru: ”Este singurul antrenor din lume. Nu am mai văzut aşa ceva” | EXCLUSIV

Reghecampf a stârnit admiraţia lui Panduru: ”Este singurul antrenor din lume. Nu am mai văzut aşa ceva” | EXCLUSIV
Comentarii

Basarab Panduru a scos în evidenţă calitatea principală a lui Reghecampf în mandatul său de la Universitatea Craiova.

Vestea zilei a venit de la Univesitatea Craiova. Clubul din Bănie a anunţat că Laurenţiu Reghecampf nu mai este antrenorul echipei.

Basarab Panduru a fost surprins de decizia oltenilor. Acesta îl cunoaşte pe Reghecampf, din perioada în care făcea parte din staff-ul acestuia.

Panduru, profund impresionat de Reghecampfi Reghecampf: ”Este singurul antrenor din lume. Nu am mai văzut aşa ceva​” | EXCLUSIV

Actualul expert Orange Sport a rămas impresionat de o anumită calitate scoasă în evidenţă la Craiova de antrenorul de 46 de ani.

Panduru consideră că Reghecampf a crescut calitatea fotbaliştilor săi, iar acest aspect se reflectă cel mai bine la jucătorii de atac, care au avut un randament mult mai bun în actualul sezon decât în cel precedent.

”Am rămas impresionat. Cred că este singurul antrenor din lume, nu exagerez cu nimic, pe hârtie, nu ce cred, ce am văzut, cum mi s-a părut, care face jucătorul să fie mai bun. Toţi, aproape toţi jucătorii, sunt mai buni, mult mai buni, decât au fost anul trecut. 

Probabil la linia de fund avem de discutat. Acolo ai Vlădoiu, Vătăjelu, Bancu, fundaşii central care s-au tot schimbat. Aici probabil mai puţin.

Dar mergem puţin mai sus. Mateiu acum nu mai e ăla de şase luni de zile. Probabil câteva echipe se interesează de el pentru că a început din nou să joace. Creţu a ajuns la echipa naţională. Nimeni nu credea în el. L-a făcut să dea şi trei goluri anul acesta.

Acolo, mai sus, au explodat toţi. Ivan niciodată nu a dat zece goluri, acum a dat 14 goluri şi o gramadă de pase de gol. Markovic a dat anul trecut vreo patru goluri la Clinceni, acum are vreo 13 goluri. Gustavo vine de la Ajman, zero goluri, iar acum, zece goluri. Cîmpanu, care vine de niciunde cu vreo două goluri, acum şase goluri.

Baiaram, care este surpriza plăcută şi poziţia pe care Reghecampf i-o găseşte de număr 10, două goluri anul trecut, opt goluri acum, jucător de 19 ani.

Nu am mai văzut aşa ceva, ca un antrenor să facă foarte mulţi jucători din primul 11, chiar şi rezervele, mult mai buni decât au fost anul trecut”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: pandurucraiovareghe 

viewscnt
Articole similare