Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remarcaţii lui Gică Hagi în urma victoriei cu FC Argeş: ”S-au impus. Ne bucură acest lucru”

Remarcaţii lui Gică Hagi în urma victoriei cu FC Argeş: ”S-au impus. Ne bucură acest lucru”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a reuşit să o învingă pe FC Argeş în a patra etapă a play-off-ului, scor 2-0.

Farul Constanţa a reuşit să îşi treacă în cont prima victorie din această ediţie a play-off-ului Ligii 1, după ce a învins-o pe FC Argeş, scor 2-0.

Eduard Radaslavescu a deschis scorul cu primul său gol din Liga 1, graţie unei greşeli a lui Greab, înainte ca Adi Petre să stabilească scorul final în repriza secundă.

Echipa pregătită de Andrei Prepeliţă a rămas făcă victorie în play-off şi după a patra etapă, în timp ce Farul s-a apropiat la două puncte de Voluntari, ocupanta poziţiei a patra, prima care ar putea duce în Conference League.

În urma fluierului final, Gică Hagi şi-a felicitat jucătorii pentru rezultatul reuşit şi i-a remarcat pe câţiva dintre elevii săi, Radaslavescu, Grameni şi Petre, pentru evoluţiile lor.

Remarcaţii lui Gică Hagi în urma victoriei cu FC Argeş

Am zis şi înainte de meci, un meci bun, cu un adversar greu. Suntem în play-off, suferim la ritm, e caldură mare. Cred că am făcut un meci bun din toate punctele de vedere.

(n.r. ce s-a îmbunătăţit?) Golurile marcate, în rest suntem noi, încercăm să ne impunem principiile. Trebuie să dau spaţiu tuturor, fiecare merită o şansă.

Nedelcu (n.r. a ieşit pentru că era) obosit. Jucăm cu o linie de mijloc, cel puţin interii, au o vârstă bună, s-au impus, atât Grameni, cât şi Rada.

(n.r. Adi Petre) E un 'nouă' care simte golul, a demonstrat de la 17-18 ani, ne bucură acest lucru (n.r. că a marcat).

Şi Nede, şi Gabi (n.r. Iancu) au lipsă de ritm, dar vine uşor, uşor. Avem program bun acum, sperăm să mergem din victorie în victorie, adversari buni, dar am demonstrat că putem să ne duelăm cu fiecare, putem să câştigăm cu oricine.

Ne gândim să câştigăm fiecare meci, acesta e obiectivul numărul unu. Vrem să construim o mentalitate de învingători”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare