Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Renaşte Corvinul! Nou-promovaţi în Liga 2, hunedorenii au transferat un fotbalist cu peste 50 de meciuri în naţionala Estoniei. Mijlocaşul a mai evoluat în România pentru Hermannstadt

Renaşte Corvinul! Nou-promovaţi în Liga 2, hunedorenii au transferat un fotbalist cu peste 50 de meciuri în naţionala Estoniei. Mijlocaşul a mai evoluat în România pentru Hermannstadt

Liga 2

Comentarii

Ilja Antonov este noul jucător al Corvinului. Formaţia hunedoreană l-a prezentat pe eston prin intermediul site-ului oficial.

”Corvinul Hunedoara a reuşit unul dintre cele mai importante transferuri din această vară, la nivelul Ligii a doua. Echipa noastră şi-a asigurat serviciile lui Ilja Antonov, fotbalist cu 52 de selecţii în naţionala Estoniei, pentru care a şi marcat în două rânduri!

Antonov se întoarce în România după experienţa avută în urmă cu cinci sezoane la FC Hermanntadt şi este unul dintre jucătorii cu cel mai bun CV din cel de-al doilea eşalon. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani are în palmares opt trofee în Estonia şi Armenia şi meciuri în Europa Conference League!

Antonov ajunge la Hunedoara de la FC Kalju (locul patru în actuala ediţie a primei ligi) pentru care a evoluat în 13 din cele 17 jocuri de până acum, marcând şi un gol şi fiind, totodată, căpitanul formaţiei din Capitală. Înainte de a ajunge la gruparea înfiinţată în urmă cu un secol, noul jucător al Corvinului a evoluat la FCI Levadia Tallinn şi la Ararat, în Armenia.

Antonov are în palmares trei titluri de campion al Estoniei, cu FCI Levadia Tallinn, două Cupe şi două Supercupe, cu aceeaşi grupare, dar şi un titlu câştigat în Armenia, cu FC Ararat! Mai mult decât atât, internaţionalul eston a îmbrăcat şi tricoul primei reprezentative de 52 de ori (marcând şi două goluri) şi de alte 15 ori pe cel al Naţionalei de Tineret.

Ilja este la a doua experienţă în România, unde a mai evoluat la FC Hermannstadt, între 2018 şi 2019, odată cu promovarea sibienilor în prima ligă, ajungând pe Cibin de la Rudar Velenje (Slovenia).

Bun venit, Ilja!”, a notat fccorvinul1921.ro.

Antonov este cotat de Transfermarkt la 150.000 de euro. 

Afla mai multe despre: corvinul 

viewscnt
Articole similare