Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire importantă la CFR: ”În 16 ani, nu am văzut jucător de nivelul lui în România”. Anunuţul făcut de Balaj: ”Poate evolua în Champions League”

Revenire importantă la CFR: ”În 16 ani, nu am văzut jucător de nivelul lui în România”. Anunuţul făcut de Balaj: ”Poate evolua în Champions League”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se pregăteşte pentru returul cu Maribor, din play-off-ul Conference League. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar ardelenii au primit o veste importantă înaintea manşei a doua: Dan Petrescu va beneficia de o revenire importantă la nivelul lotului.

În ultimul sezon, CFR Cluj a început să dea semne că nu mai este echipa imbatabilă care cucerea ultimele patru titluri la rând fără prea mari bătăi de cap.

Deşi echipa pregătită de Dan Petrescu a cucerit într-un final campionatul, aceasta a beneficiat de multă şansă şi ar fi putut rata titlul în alte circumstanţe.

Acest lucru a fost evident şi în noul sezon. Ardelenii au început modest stagiunea, dar şi mai modest au început parcursul în cupele europene.

Eliminaţi în primul tur preliminar al Champions League de Pyunik Erevan, jucătorii CFR-ului nu au câştigat niciun meci în deplasare şi au trecut cu emoţii de Inter Club d'Escaldes şi Şahtyor Soligorsk.

În ciuda prestaţiilor modeste ale echipei, unul dintre fotbaliştii lui Dan Petrescu a impresionat în aproape fiecare meci în care a jucat şi a devenit rapid, după venirea în Gruia, cel mai important jucător al campioanei.

Revenire importantă la CFR

Este vorba despre Nana Boateng, care leagă defensiva de atacul CFR-ului şi ”curăţă” multe dintre mingile periculoase care se apropie de careul clujenilor.

Acesta suferise o accidentare la meciul tur şi era incert pentru returul cu Maribor, dar, după ce a fost la vraciul Marijana, la fel ca Florinel Coman, s-a vindecat miraculos şi va fi disponibil.

"Condiţiile sunt foarte bune, avem jucători mai buni, avem antrenor mai bun. Sunt convins că, printr-o atitudine potrivită şi prin dorinţă, vom ajunge să avem un rezultat care să ne asigure calificarea în grupele Conference League.

În 16 ani de arbitraj în Liga 1, eu nu am văzut în România un jucător la nivelul lui Boateng. Poate să evolueze la nivel înalt, în grupele Champions League.

Probabil şi starea de oboseală i-a determinat acea accidentare. Persoana din Serbia la care au fost mai mulţi fotbalişti din România are rezultate foarte bune.

A făcut antrenament cot la cot cu coechipierii de două zile, sperăm să reziste", a declarat Cristi Balaj, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: cristi balaj 

viewscnt
Articole similare