Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie la Liverpool! Klopp, două mutări de senzaţie. Pe ce fotbalişti a pus ochii

Revoluţie la Liverpool! Klopp, două mutări de senzaţie. Pe ce fotbalişti a pus ochii

Liverpool

Comentarii

Liverpool trece prin unul dintre cele mai grele momente din ultimii ani şi ţinteşte doi dintre cei mai talentaţi şi promiţători fotbalişti din Bundesliga. Klopp speră astfel reîmprospăteze lotul şi să rezolve problemele de la mijloc, zonă lovită de multiple accidentări.

Liverpool se află într-o postură incomodă în Premier League. Egalul spectaculos cu Brighton (3-3) a coborât-o pe formaţia lui Jurgen Klopp la mijlocul clasamentului, locul 9.

În Liga Campionilor, situaţia este relativ mai liniştită, mai ales după victoria de moral obţinută cu Rangers (2-0). După trei etape, se clasează pe locul 2, cu şase puncte, la trei în spatele liderului Napoli.

În acest context, au apărut criticile în jurul vicecampioanei Angliei, aducându-se în discuţie chiar şi posibilitatea îndepărtării lui Klopp de la club.

Revoluţie la Liverpool! Klopp, două mutări de senzaţie. Pe ce fotbalişti a pus ochii 

Pentru a redeveni gigantul care a fost până în urmă cu puţin timp, Liverpool are în vedere doi jucători de foarte mare valoare. Este vorba de Jude Bellingham (19 ani), mijlocaşul celor de la Borussia Dortmund, şi Jamal Musiala (19 ani), legitimat la Bayern Munchen, potrivit publicaţiei Mirror.

Cei doi jucători sunt foarte tineri şi plini de talent. Sunt şi cei mai valoroşi jucători de la Dortmund, respectiv Bayern. Bellingham este cotat la 90 de milioane de euro, conform transfermarkt.com, iar Musiala - 80.

Principala atracţie este reprezentată de mijlocaşul Borussiei Dortmund, în timp ce fotbalistul bavarezilor este varianta de rezervă. Liverpool speră să îi ia pe unul dintre cei doi vara viitoare pentru a-şi întări zona de mijloc, una cu probleme în acest sezon.

Ambii jucători sunt internaţionali. Bellingham are 17 apariţii la naţionala Angliei, în timp ce Musiala a bifat 17 prezenţe şi un gol în prima reprezentativă a Germaniei.

Afla mai multe despre: liverpoolbayern munchenborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare