Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rivalele FC Barcelona şi Real Madrid încheie 2022 la egalitate de puncte în La Liga. Cine este pe primul loc şi cum s-a făcut departajarea

Rivalele FC Barcelona şi Real Madrid încheie 2022 la egalitate de puncte în La Liga. Cine este pe primul loc şi cum s-a făcut departajarea

La Liga

Comentarii

FC Barcelona şi Real Madrid au încheiat anul 2022 pe primele două poziţii din La Liga, iar departajarea s-a făcut la golaveraj.

Rivalele FC Barcelona şi Real Madrid, primele două clasate în La Liga la final de an

Cele mai mari rivale din campionatul spaniol, FC Barcelona şi Real Madrid, au încheiat anul 2022 la egalitate de puncte în La Liga.

În etapa a 15-a, ultima din acest an, campioana Real Madrid a învins-o, în deplasare pe Real Valladolid, scor 2-0. Karim Benzema a semnat cele două goluri.

De partea cealaltă, FC Barcelona a încheiat la egalitate, pe Camp Nou, derby-ul catalan contra rivalei locale, Espanyol, scor 1-1.

Duelul a fost foarte încins, unul în care arbitrul Mateu Lahoz a arătat nu mai puţin de 15 cartonaşe galbene şi două roşii, câte unul pentru fiecare echipă.

Astfel, în urma rezultelor înregistrate, FC Barcelona şi Real Madrid acumulează fiecare câte 38 de puncte. Trupa lui Xavi încheie anul 2022 pe primul loc, având golaveraj mai bun decât formaţia lui Carlo Ancelotti, 34-6 (+28) faţă de 35-14 (+21).

Cei doi granzi din Spania revin în 2023 în La Liga odată cu etapa a 16-a. Real Madrid va juca împotriva lui Villareal, pe 7 ianuarie, în timp ce Barcelona, contra lui Atletico Madrid, pe 8 ianuarie.

Afla mai multe despre: barcelonareal madridla liga 

viewscnt
Articole similare