You are here:

România, privată de un penalty în optimea cu Olanda? O legendă a Germaniei a dat verdictul: ”E clar! Trebuia analizat”

România, privată de un penalty în optimea cu Olanda? O legendă a Germaniei a dat verdictul: ”E clar! Trebuia analizat”

Echipa națională

Comentarii

România ar fi fost privată de un penalty în optimea cu Olanda. Fostul internaţional german Michael Ballack (47 de ani) a subliniat faptul că tricolorii ar fi meritat o lovitură de la 11 metri.

Merita România un penalty în prelungirile primei reprize?

România a fost învinsă de Olanda, scor 0-3, în optimile de finală ale Europeanului din Germania. Golurile au fost marcate de Gakpo (20) şi Malen (83, 90+3).

La finalul meciului, Michael Ballack a vorbit despre un posibil penalty refuzat României. Faza reclamată s-a petrecut în prelungirile primei reprize, atunci când Racoviţan, introdus în locul lui Mogoş, a fost lovit cu cotul în figură de Ake.

Arbitrul german Felix Zwayer nu a acordat nimic, ci a fluierat imediat finalul primei reprize. Faza nu a fost nici măcar verificată în camera VAR, acolo unde a fost un alt neamţ, Bastian Dankert.

”Contactul nu a fost pedepsit, nici măcar verificat. Probabil pentru că a urmat imediat finalul reprizei. Pentru mine e o situaţie care trebuia cel puţin analizată. E clar!”, a declarat Ballack, conform MagentaTV, acolo unde este analist.

Alte două faze controversate pe care le-ar putea reclama România au avut tot în prima repriză. Dumfries i-a agresat atât pe Ianis Hagi, care s-a ales cu capul spart, cât şi pe Mogoş, care a fost înlocuit din cauza unei lovituri primite în zona pieptului.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaeuro 2204 

viewscnt
Articole similare