Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldinho revine în fotbal. Starul brazilian a bătut palma cu noua sa echipă pentru care va debuta în acest weekend

Ronaldinho revine în fotbal. Starul brazilian a bătut palma cu noua sa echipă pentru care va debuta în acest weekend
Comentarii

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho va reveni pe terenul de fotbal în acest weekend pentru a participa la un campionat ce va avea loc în Barcelona, Kings League.

Starul brazilian va fi prezent duminică la cea de-a opta etapă a Kings League, o competiţie spaniolă de fotbal în şapte concepută de un alt fost jucător al Barcelonei, Gerard Pique.

Câştigătorul "Balonului de Aur" din 2005 va juca la turneul lansat pe 1 ianuarie 2023 la Barcelona sub culorile echipei Porcinos FC, prezidată de influentul streamer Ibai Llanos, actualul lider al clasamentului.

De altfel, acesta este cel care l-a prezentat pe Ronaldinho, la jumătatea acestei săptămâni, alături de Pique, fostul fundaş al Barcelonei retras în noiembrie 2022 şi care se afirmă, prin turneul Kings League, ca un om de afaceri inovator.

"Vreau doar să mă distrez şi să mă simt bine" , a spus Ronaldinho.

Ronaldinho, care a disputat şi el peste 200 de meciuri în tricoul "blaugrana" şi a marcat aproape 100 de goluri, câştigând un trofeu al Ligii Campionilor şi două titluri de campion în La Liga, va evolua cu echipa sa împotriva formaţiei Pio FC, duminică seara.

Afla mai multe despre: ronaldinho 

viewscnt
Articole similare