You are here:

S-a aflat cine i-a anunţat pe cei de la Real Madrid despre numele câştigătorului Balonului de Aur

S-a aflat cine i-a anunţat pe cei de la Real Madrid despre numele câştigătorului Balonului de Aur

Real Madrid

Comentarii

S-a aflat cine a pornit toată controversa de la gala Balonului de Aur.

La începutul săptămânii starul din Champions League, Vinicius Jr, era favoritul principal la câştigarea trofeului.

Brazilianul a marcat 24 de goluri şi a oferit 11 pase decisive în 39 de partide în toate competiţiile. Cu contribuţiile sale, Real Madrid a câştigat La Liga şi Champions League. Atacantul nu a avut un impact major pentru Brazilia la Copa America, dar cu toate acestea jucătorul pare că a făcut tot ce se putea din punct de vedere individual pentru a obţine titlul.

Fabrizio Romano a fost cel care a anunţat că Vini Jr nu va lua trofeul, ci jucătorul lui City, Rodri.

"Vinicius Jr NU va călători la Paris, deoarece Real Madrid ştie că acesta NU va câştiga Balonul de Aur. Niciun membru al delegaţiei celor de la Real Madrid nu va participa la ceremonie. Nici Florentino Pérez, nici Vini Jr, nici Carlo Ancelotti, nici Jude Bellingham.", a anunţat Fabrizio Romano, pe Twitter.

De unde au aflat cei de la Real posibilul câştigător

Conform Marca, Manchester City a fost echipa care i-a anunţat pe cei de la Real, că nu Vini Jr urmează să obţină Balonul de Aur, fapt care i-a înfuriat grav pe "Los Blancos".

Campioana din Premier League, probabil a fost informată că jucătorul lor, spaniolul Rodri, este "alesul". În acest moment Rodri este grav accidentat şi cel mai probabil nu-l vom mai vedea pe teren în acest sezon.

Afla mai multe despre: real madridman cityvini jrrodri 

viewscnt
Articole similare