You are here:

Real Madrid a prezentat motivul pentru care jucătorii nu vor fi prezenţi la decernarea Balonului de Aur: "Nu suntem respectaţi"

Real Madrid a prezentat motivul pentru care jucătorii nu vor fi prezenţi la decernarea Balonului de Aur: "Nu suntem respectaţi"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a decis să nu se prezinte la gala Balonului de Aur.

"Los Blancos" boicotează gala Balonului de Aur deoarece s-a aflat deja lista preliminară, unde se regăseşte şi câştigătorul.

Din nefericire pentru campioana Europei, Vinicius Jr sau Dani Carvajal, nu se află pe primul loc la favoriţii trofeului.

Vinicius Jr a marcat 24 de goluri şi a oferit 11 pase decisive în 39 de partide, pentru formaţia lui Ancelotti. Iar naţionala sa, Brazilia, s-a oprit în faza sferturilor în Copa America.

Dani Carvajal a înscris de cinci ori şi a contribuit decisiv la şase goluri, pentru echipa sa de club. Cu naţionala sa, Spania, a reuşit să câştige EURO.

Fabrizio Romano a fost cel care a făcut anunţul despre boicotul Realului.

"Vinicius Jr NU va călători la Paris, deoarece Real Madrid ştie că acesta NU va câştiga Balonul de Aur. Niciun membru al delegaţiei celor de la Real Madrid nu va participa la ceremonie. Nici Florentino Pérez, nici Vini Jr, nici Carlo Ancelotti, nici Jude Bellingham.", a anunţat Fabrizio Romano, pe Twitter.

Real Madrid simte că nu este respectată

”În cazul în care, aplicând criteriile, nu Vinicius iese câştigător, atunci, folosind aceleaşi criterii, Dani Carvajal trebuie să fie câştigător.
 
Cum nu este cazul, este evident că Balonul de Aur şi UEFA nu respectă clubul Real Madrid, iar Real Madrid nu merge acolo unde nu este respectată”, a transmis clubul Real Madrid, într-un răspuns publicat de As.com.
 

Afla mai multe despre: real madridvinicius jrcarvajal 

viewscnt
Articole similare