You are here:

Cu ce probleme s-a confruntat Louis Munteanu în ultima perioadă. Cristi Balaj i-a descris situaţia: "I-au apărut pete pe faţă, pe corp"

Cu ce probleme s-a confruntat Louis Munteanu în ultima perioadă. Cristi Balaj i-a descris situaţia: "I-au apărut pete pe faţă, pe corp"

CFR Cluj

Comentarii

Louis Munteanu a absentat la ultima partidă a celor de la CFR Cluj. Atacantul transferat de la Fiorentina a traversat o perioadă dificilă.

Atacantul transferat de CFR Cluj de la Fiorentina în timpul perioadei de transferuri din vara acestui an a fost protagonistul unui incident petrecut la finalul partidei dintre Petrolul şi CFR Cluj, din etapa a 13-a.

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a vorbit în detaliu despre o altă problemă cu care se confruntă internaţionalul român de tineret. Louis Munteanu a avut probleme cu un virus care s-a manifestat în mai multe feluri, pe lângă leziunea musculară cu care se confrunta până în acel punct.

Cristi Balaj: "A jucat cu temperatură, e un băiat de mare caracter"

"Louis Munteanu a avut, într-o perioada foarte scurtă, leziune musculară, a avut temperatură, a fost sub antibiotice şi colac peste pupăză are un virus.

Nu ştiu dacă s-a descoperit sau nu ce este, pentru că îi apăreau nişte pete şi într-un final a ajuns la un specialist. Pete care îi apăreau pe faţă, pe corp. Omul a avut probleme medicale, a şi jucat cu temperatură. Lumea nu ştie. E un băiat de mare caracter", a declarat Cristi Balaj, la Fanatik.

În absenţa lui Louis Munteanu, CFR Cluj a remizat cu scorul de 3-3 pe teren propriu împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Virgiliu Postolachi a înscris o "dublă" pentru formaţia lui Dan Petrescu, în Gruia.

Afla mai multe despre: cfr clujlouis munteanucristi balajsuperliga 

viewscnt
Articole similare