You are here:

Nicuşor Bancu a intervenit înainte de Farul - Universitatea Craiova, într-o perioadă în care jocul oltenilor suferă: "Sunt şi astfel de momente" | VIDEO

Nicuşor Bancu a intervenit înainte de Farul - Universitatea Craiova, într-o perioadă în care jocul oltenilor suferă: "Sunt şi astfel de momente" | VIDEO

Universitatea Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova a mai simţit doar o dată în ultimele două luni gustul victorie. Oltenii vor să iasă din criză în deplasarea de la Ovidiu. Şi Farul are nevoie de un rezultat pozitiv, pentru a ieşi din zona retrogradării.

Farul - Universitatea Craiova, meci tare în finalul etapei a 14-a din Superliga

După un început entuziasmant de campionat, Universitatea Craiova a început să piardă teren în lupta la titlu. Deşi ocupă ultima treaptă a podiumului, oltenii au un singur succes în ultimele şapte etape.

"Lucrurile sunt normale aici, totul e pozitiv la echipă. Avem această bază şi toate condiţiile. Rezultatele n-au fost aşa bune în ultima perioadă, dar la o echipă sunt şi astfel de momente. Eu zic că e la început şi, până la finalul campionatului, lucrurile se vor rezolva şi vom reuşi să jucăm mult mai bine, jocul să arate altfel", a declarat Nicuşor Bancu. 

Universitatea Craiova poate ieşi din criză în meciul cu Farul. Campioana de acum doi ani este antepenultima echipă din Superliga, cu doar 13 puncte în tot atâtea etape.

"E cel mai dureros când întâlneşti un astfel de adversar, mai ales la ei acasă. Îşi vor da ultima suflare pentru a căştiga şi ei puncte. Îşi doresc foarte mult să vină sus acolo în clasament, la fel şi noi, sperăm să nu cădem de acolo şi să ne atingem obiectivul, acela de a căştiga etapa de etapă", a adăugat fundaşul stânga. 

Fundaşul dreapta Iago López ştie miza meciului cu Farul. 

"Va fi un meci complicat, ne va fi foarte dificil, pentru că joacă foarte bine şi cred că trebuie să practicăm cel mai bun joc, pentru a scoate un rezultat pozitiv acolo", a declarat apărătorul spaniol. 

Afla mai multe despre: farul universitatea craiova,  

viewscnt
Articole similare