You are here:

Cristi Balaj şi Nelu Varga s-au întâlnit şi i-au decis viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj: "Ne-am gândit, pot să confirm"

Cristi Balaj şi Nelu Varga s-au întâlnit şi i-au decis viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj: "Ne-am gândit, pot să confirm"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj traversează o perioadă modestă din punct de vedere al formei în campionat. Formaţia ardeleană a înregistrat două rezultate de egalitate în ultimele două etape.

Formaţia din Gruia a remizat cu scorul de 3-3 în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe de pe teren propriu. Dan Petrescu, antrenorul formaţiei din Cluj-Napoca, s-a aflat sub presiune după rezultatul obţinut în etapa precedentă în deplasarea de la Ploieşti, o remiză încheiată fără goluri. Nelu Varga a vorbit despre situaţia băncii tehnice a clubului, în urmă cu câteva zile.

"Sunt supărat. Pentru prima dată îmi pun semne de întrebare asupra lui Dan Petrescu. O să am câteva discuţii cu jucătorii în următoarea săptămână, o să facem o analizăm profesionistă şi o să iau o decizie. Cea mai amănunţită analiză va fi făcută la iarnă.

Cel mai mult mă deranjează rezultatele, jocul şi modul în care a făcut echipa. Nu înţeleg de ce trebuie să fim mereu conduşi ca să ieşim şi noi la joc, să atacăm. Nu mai vreau să ne chinuim", a declarat Nelu Varga, conform Prosport.

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a confirmat discuţiile purtate cu finanţatorul Ioan Varga. Cei doi au ajuns la decizia de a-i acorda încredere lui Dan Petrescu în următoarea perioadă.

Cristi Balaj: "Ne-am gândit la orice"

"Sincer, am discutat şi ne-am gândit la orice pentru că eram dezamăgiţi de rezultate şi ce pot să confirm este că în acest moment Dan Petrescu rămâne la CFR pentru că din punctul meu de vedere în momentul în care un club tot schimbă antrenorii sunt vinovaţi şi cei care schimbă, nu doar cei care muncesc. Ce e important este că are susţinerea noastră, e important să susţii un antrenor.

Şi Dan Petrescu s-a gândit la aşa ceva pentru că era dezamăgit de cum au funcţionat lucrurile în anumite momente. A fost şi reacţia aceea a suporterilor şi nu este pentru prima oară şi atunci normal că te gândeşti.

S-a gândit şi presa, ne-am gândit şi noi, atunci când există momente de genul acesta, antrenorul trebuie să fie susţinut, dacă nu-l susţin în asemenea momente apar bucuria unor jucători care au impresia că dacă vor veni alţi antrenori vor juca mai bine şi se vor pregăti mai puţin la antrenament şi vor evolua mai bine faţă de celălalt antrenor. La fotbal trebuie să susţii antrenorul.

Nu există jupân în vestiar, nu are de pierdut. Un lucru este cert, nu la CFR Cluj, la orice club în lume. Aşa cum am mai spus, antrenorul este ţinut în viaţă de rezultate, sunt cele mai importante. În acest moment avem doar două înfrângeri, din păcate am făcut prea multe rezultate de egalitate.

Orice antrenor va veni la CFR Cluj, dacă nu există rezultate, normal că pleacă. Nu contează numele antrenorului, suporterii au fost obişnuiţi cu rezultate, am fost dezamăgit după ultima partidă de acasă pentru că vorbim de o persoană care a adus multe satisfacţii în Gruia.", a declarat Cristi Balaj, la Fanatik.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescucristi balajnelu varga 

viewscnt
Articole similare