You are here:

"S-a vorbit prea mult". Reacţia unui rival din Superliga după reuşita lui Mitriţă, la echipa naţională: "Golul doi ne-a câştigat meciul"

"S-a vorbit prea mult". Reacţia unui rival din Superliga după reuşita lui Mitriţă, la echipa naţională: "Golul doi ne-a câştigat meciul"

Echipa națională

Comentarii

Alex Mitriţă a revenit la echipa naţională pentru "dubla" cu Lituania şi Kosovo. Căpitanul Universităţii Craiova a înscris în partida de la Bucureşti, cu Lituania.

Mitriţă a fost unul dintre fotbaliştii decisivi ai naţionalei României la partidei de pe Stadionul Steaua, cu Lituania. Căpitanul Universităţii Craiova a înscris golul de 3-1, din pasa lui Denis Alibec.

Fotbalistul oltenilor l-a îmbrăţişat pe Mircea Lucescu, odată ajuns în zona băncii tehnice, un adevărat moment de recunoştinţă a fotbalistului care nu mai jucase pentru echipa naţională din anul 2022.

Mihai Stoica este de părere că s-a vorbit prea mult despre golul înscris de Mitriţă, în condiţiile în care partida a fost tranşată de golul înscris de Răzvan Marin, din lovitura de la 11 metri obţinută de Ianis Hagi.

Mihai Stoica: "Golul doi ne-a câştigat meciul, nu golul trei"

"Cred că s-a vorbit mult prea mult de un jucător care a marcat la capătul unui contraatac golul trei, golul doi ne-a câştigat meciul, nu golul trei, l-au câştigat Ianis Hagi şi Râzvan Marin. La Răzvan nu am nicio emoţie.", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Oficialul celor de la FCSB a fost impresionat de impactul pe care Darius Olaru l-a avut odată cu intrarea sa pe teren, în repriza secundă a duelului din Ghencea. Căpitanul celor de la FCSB a reuşit să aducă prospeţime în zona mediană, cât şi în apropierea porţii apărate de Gertmonas.

Afla mai multe despre: echipa nationalaalex mitritamihai stoicaromanialituaniamircea lucescu 

viewscnt
Articole similare