Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să recunoaştem că ne-au fost superiori". La ce concluzie a ajuns Stanciu despre grupa de la EURO 2024

"Să recunoaştem că ne-au fost superiori". La ce concluzie a ajuns Stanciu despre grupa de la EURO 2024

Echipa națională

Comentarii

Căpitanul echipei naţionale, Nicolae Stanciu, a declarat, marţi seară, că meciul cu selecţionata Columbiei a fost unul plăcut pentru spectatori, dar columbienii au fost superiori şi au meritat victoria.

Nicolae Stanciu, după România - Columbia 2-3

Naţionala României a fost învinsă de Columbia, scor 3-2, într-un meci de pregătire pentru Euro-2024. În primul meci amical, disputat la Bucureşti, România a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

După cele 90 de minute de pe Metropolitano, Nicolae Stanciu a rescunoscut că adversarii au jucat mai bine, iar despre grupa de la EURO 2024 a concluzionat că este una echilibrată, fără o favorită. 

"A fost un meci plăcut pentru spectatori, ne bucurăm că au fost foarte mulţi români în tribune. Un meci bun, în care am vrut să ne vedem nivelul. Dar din păcate trebuie să recunoaştem că ne-au fost superiori şi că au meritat victoria. Erau neînvinşi de mai mult timp decât noi.

Dar cred că, până la urmă, şi acest amical ne ajută. Am avut momente bune. Cu siguranţă ne vom regla până la campionatul european. Asta le-am zis colegilor, că până la confruntarea cu noi aveau 20 de meciuri fară înfrângere.

E păcat că azi s-a întrerupt seria noastră, dar oricând poate veni un moment din ăsta. Nu trebuie neapărat să facem o statistică, era mai important jocul. Cred c-au fost două jocuri bune şi cel din urmă ne-a testat foarte mult.

N-am intrat cu gândul să ne apărăm, dar câteodată... Au arătat că formează o echipă puternică şi aşa vrem şi noi să ajungem pe viitor. Important e că au prins minute aproape toţi jucătorii.

Am văzut că s-a calificat Ucraina, la EURO vor fi meciuri mult mai strânse, mai echilibrate. Nu ştiu sigur dacă există o favorită certă a grupei", a declarat Stanciu. 

Echipa Ucrainei s-a calificat la EURO 2024, unde va evolua în grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi România.

Afla mai multe despre: nicolae stanciunicolae stanciu romaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare