Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să vă uitaţi la Mircea Rednic la UTA!” Antrenorul ”păţit” în fotbalul românesc atrage atenţia: ”E singura soluţie” | EXCLUSIV

”Să vă uitaţi la Mircea Rednic la UTA!” Antrenorul ”păţit” în fotbalul românesc atrage atenţia: ”E singura soluţie” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Teja a vorbit la superlativ despre Mircea Rednic. ”Puriul”, sosit la UTA în primăvara anului trecut, a salvat-o pe ”Bătrâna Doamnă” de la retrogradare în 2023, iar acum este aproape de play-off.

Fostul antrenor de la FCSB îl dă exemplu pe Mircea Rednic: ”Timpul a arătat că este un antrenor bun”

Mihai Teja l-a felicitat pe Rednic pentru rezultatele obţinute din momentul în care a preluat-o pe UTA. În opinia lui Teja, conducerea ”Bătrânei Doamne” are un mare merit în ascensiunea echipei care se lupta la retrogradare în urmă cu nu mult timp.

După un start modest de sezon, în care UTA s-a zbătut în zona roşie, trupa de pe Francisc von Neuman s-a redresat, iar în prezent se află pe locul nouă, la doar un punct de play-off.

”Să vă uitaţi la Mircea Rednic pe parcursul de la UTA de-a lungul ultimului an. Au fost momente mai grele, au fost momente când i se striga demisia, dar preşedintele, domnul primar l-au susţinut, au fost aproape şi uitaţi acum ce se întâmplă la UTA.

În viaţa unei echipe sunt perioade grele şi nu poţi avea mereu rezultate, mai ales când construieşti o echipă de la zero ca în cazul său. Iată ce înseamnă liniştea şi sprijinul administrativ, al celor din conducere.

Timpul a arătat că Mircea e un antrenor bun şi poate face lucruri frumoase, a construit o echipă cu fotbal plăcut. E singura soluţie: să laşi antrenorul să aibă continuitate”, a spus Mihai Teja pentru Orangesport.ro.

  • Mihai Teja este liber de contract din noiembrie 2022. De-a lungul carierei, tehnicianul în vârstă de 45 de ani le-a pregătit pe FC Botoşani, Gaz Metan, Voluntari, Poli Iaşi, FCSB şi Pandurii.

 

Afla mai multe despre: mircea rednicmihai tejauta arad 

viewscnt
Articole similare