Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Săptămâna asta vom face noi transferuri”. Anunţul pe care fanii lui Dinamo îl aşteaptă cu sufletul la gură. Ce compartiment al ”câinilor” va fi întărit

”Săptămâna asta vom face noi transferuri”. Anunţul pe care fanii lui Dinamo îl aşteaptă cu sufletul la gură. Ce compartiment al ”câinilor” va fi întărit

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut duelul cu Oţelul Galaţi, scor 1-3, şi a suferit prima înfrângere în divizia a doua, dar Vlad Iacob a anunţat noi transferuri la ”câini”.

 Anunţul mul aşteptat de fanii lui Dinamo: ”Săptămâna asta vin noi jucători”

Dinamo nu a reuşit să pună foarte mari probleme nou-promovatei Oţelul Galaţi, iar Vlad Iacob a subliniat că acest lucru este cauzat de lipsa de valoare individuală a jucătorilor conduşi de Ovidiu Burcă.

Oficialul lui Dinamo a anunţat că săptămâna viitoare clubul bucureştean va oficializa două sau trei transferuri şi speră ca în perioada următoare să mai reuşească ”încă patru transferuri”.

Vlad Iacob a mai menţionat că noile achiziţii vor fi făcute în zona defensivă, acolo unde Dinamo a suferit în jocul cu Oţelul, primind trei goluri, dar moldovenii ratând şi alte situaţii clare de a marca.

”Ca orice înfrângere e foarte frustrantă, mai ales că i-am avut pe fani atât de aproape de noi şi le mulţumesc pentru suport şi pentru că ne-au încurajat tot meciul.

Din păcate am suferit un pic mai ales la nivel individual au fost goluri primite pe greşeli individuale. N-am avut extraordinar de mult timp şi îi rog pe fani să fie răbdători ca să ne pregătim,

Trebuie să muncim în continuare, Trebuie să avem încredere în proces. Săptămâna asta vom anunţa şi noi transferuri şi cu siguranţă vom arăta mai bine la următoarea partidă.

Săptămâna asta sigur mai vin doi jucători, poate chiar trei, şi în total eu sper să reuşim încă patru transferuri. Cred că e clar pentru toată lumea că avem nevoie de jucători în apărare”, a declarat noul administrator special de la Dinamo, după primul eşec suferit în Liga 2.

Afla mai multe despre: dinamotransferuri dinamo 

viewscnt
Articole similare