Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din Dinamo, doar fanii au rămas la înălţime: ”Le mulţumim că sunt alături de noi la fiecare meci. Nu avem ce să le reproşăm”. Neluţ Roşu, după penalty-ul ratat: ”Din câte ştiu eu...”

Din Dinamo, doar fanii au rămas la înălţime: ”Le mulţumim că sunt alături de noi la fiecare meci. Nu avem ce să le reproşăm”. Neluţ Roşu, după penalty-ul ratat: ”Din câte ştiu eu...”

Dinamo București

Comentarii

Neluţ Roşu a reacţionat după primul eşec al lui Dinamo de la retrogradarea istorică din prima divizie. ”Câinii” lui Burcă au pierdut cu Oţelul Galaţi.

În derby-ul etapei a doua din Liga 2, Dinamo a fost învinsă de Oţelul Galaţi, scor 1-3. 

Singurul moment care ar fi putut pune în pericol victoria moldovenilor a avut loc în minutul 74, când Dinamo a beneficiat de un penalty, care a dus la câteva momente de confuzie.

Iniţial, Neluţ Roşu a marcat de la punctul cu var, dar lovitura a fost repetată. Motivul a fost că mai mulţi jucători au intrat în careu în momentul executării penalty-ului.

La a doua execuţie, acelaşi Neluţ Roşu şi-a asumat responsabilitatea, dar de data aceasta a ratat, astfel că cele trei puncte au ajuns, în cele din urmă, la Oţelul.

Reacţia lui Neluţ Roşu după Dinamo - Oţelul: ”Din câte ştiu eu...”

La finalul meciului, jucătorul a reacţionat după primul eşec al lui Dinamo din Liga 2 şi a transmis mulţumiri fanilor dinamovişti, care şi-au susţinut frenetic favoriţii la meciul disputat pe stadionul din Clinceni.

”Am înţeles că au intrat jucători în careu, dar din câte am înţeles au intrat juc şi de la noi, şi de la ei şi în acest caz, din câte ştiu eu, nu se mai repetă penalty-ul. 

Putea să rateze oricine, din păcate am făcut-o eu în seara aceasta. Cred că dacă reuşeam să marchez erau nişte minute de foc în care puneam o presiune mare pe ei. 

Cred că a fost un joc bun în seara asta şi din partea noastră, şi din partea lor. A fost un spectacol frumos şi pe teren, şi în tribune. Le mulţumim fanilor că sunt alături de noi la fiecare meci. Nu avem ce să le reproşăm.  

Mai avem de muncit ca echipă. E normal... e o echipă nouă, cu jucători care nu s-au mai lovit de liga a doua. Situaţia tinde să devină stabilă. Avem promisiuni că zilele astea se va achita”, a declarat Roşu, după meci.

Afla mai multe despre: dinamoliga 2 

viewscnt
Articole similare