You are here:

Săpunaru sau Braun? Care este situaţia căpitanilor de la Rapid. Dezvăluirea unuia dintre ei: ”Este ciudat, dar este bărbat”

Săpunaru sau Braun? Care este situaţia căpitanilor de la Rapid. Dezvăluirea unuia dintre ei: ”Este ciudat, dar este bărbat”

Rapid

Comentarii

Chris Braun (33 de ani) a fost căpitanul celor de la Rapid în primul meci din noul sezon al campionatului României, în timp ce veteranul Cristi Săpunaru (40 de ani) a fost rezervă neutilizată.

Anunţul despre veteranul giuleştenilor: ”Este ciudat fiindcă Săpunaru este Rapid şi invers”

UTA Arad şi Rapid au remizat, scor 1-1, în prima etapă a Superligii, după un meci care s-a încheiat cu controverse. 

În partida de la Arad, a surprins faptul că veteranul Cristi Săpunaru a fost rezervă neutilizată de Neil Lennon în echipa giuleştenilor. Astfel, cel care a purtat banderola de căpitan a fost Chris Braun.

A fost cu noroc. Fundaşul german a marcat golul Rapidului, aceasta fiind şi prima sa reuşită în tricoul giuleştenilor.

Prin urmare, Chris Braun a vorbit despre oportunitatea care i s-a ivit, acea de a fi căpitan la Rapid, dar şi despre situaţia cu Săpunaru, fundaşul central ajuns la 40 de ani.

”Este o onoare pentru mine să fiu căpitan la acestă echipă minunată. M-am simţit foarte mândru, foarte fericit şi împlinit. Am încercat să fiu cât de bun se poate pentru acest rol. 

Desigur că este ciudat fiindcă Săpunaru este Rapid şi invers. Este un idol pentrru aceste club, are un respect imens din partea tuturor din vestiar şi din partea clubului, dar situaţia este în acest moment aşa cum este. 

Este bărbat, este unul cu experienţă şi o să fie foarte important pentru noi în acest sezon şi, cu sigiuranţă, este căpitanul nostru numărul 1”, a declarat Braun, conform Prima Sport.

Chris Braun a ajuns la Rapid înaintea sezonului trecut. În vârstă de 33 de ani, fundaşul născut în Germania a jucat 38 de meciuri la Rapid şi a livrat până acum un gol şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: rapidchris brauncristi sapunaru 

viewscnt
Articole similare